TRENDOVI

Zara ima odličnu kolekciju kao savršenu za blagdanske zabave

Odlični komadi koji su nas osvojili na prvi pogled!

Početak 11. mjeseca savršen je podsjetnik da je pred nama blagdanski period u kojem volimo zasjati u posebnim odjevnim komadima koji će privlačiti svu pažnju. Šljokasti detalji, glamurozne haljine i raskošni materijali samo su neki od elemenata koji baš svaki komad čine idealnim za blagdanski outfit, stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u aktualnu high street ponudu koja je i ovog puta pripremila sjajne modne priče.

Zara je high street brend koji nije potrebno dodatno predstavljati, već samo napomenuti kako uvijek savršeno pogodi nit između pomalo dizajnerskog potpisa i pristupačne cijene. Ovog puta riječ je o kolekcijama Dance Dance Dance i Sunset Party u kojima možete pronaći vibrante komadi koji odišu seksepilom, glamurom i bezvremenskom klasikom. Naime, odabir s kojim baš nikada ne možete pogriješiti definitivno je haljina za koju volimo da je upečatljiva i posebna, a dobra vijest je što Zara ima baš takve modele. Šljokice i visoki sjaj glavna su okosnica aktualne ponude, a osim haljina spomenute detalje možete pronaći i na hlačama te topovima.

Naravno, osim odjevnih predmeta, Zara nije zaboravila niti na modne dodatke od kojih su nas najviše oduševile cipele. Upečatljive sandale ili s druge strane elegantne salonke s kitten potpeticom i predimenzionom mašnom koja će savršeno podići baš svaku kombinaciju nepogriješiv su odabir kojem se uvijek vraćamo, a kako biste se i sami uvjerili u sjajnu ponudu u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih komada za koje ne sumnjamo da će vas u potpunosti oduševiti i inspirirati za kreiranje posebnim i drugačijih kombinacija.

Suknja (200 kn), bodi (200 kn)

Hlače (230 kn), sako (400 kn)

Haljina (230 kn)

Sandale (700 kn)

Haljina (220 kn, 400 kn)

Haljina (230 kn, 230 kn)

Salonke (550 kn)

Suknja (230 kn)

Haljina (500 kn), top (180 kn)

Foto: Zara
Objavljeno: 12.11.2019. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p