TRENDOVI

Zara ima predivnu ponudu udobnih pletenih komada!

Zaljubljeni smo u ovu kolekciju!

Nije nikakva tajna da je Zara jedan od omiljenih high street brendova koji nas uvijek iznova obraduje sjajnom i pristupačnom ponudom. Unatoč tome što se i dalje nalazimo u ljetnom periodu godine, jesen kuca na vrata, a to znači da je pravi trenutak za obnovu i kupnju nešto toplije garderobe koja će hladne dane učiniti stylish modnim pričama!

Najnovija Zarina kolekcija je zapravo dobila vlastitu rubriku te u sekciji Athleisure možete pronaći prekrasna pletiva koja koketiraju sa sportskom odjećom, ali sve u granicama profinjene klasike i chic modnog prizvuka. Athleisure označava svojevrsni hibrid odjeće za tjelovježbu, a to su primjerice tajice, majice s kapuljačom, dijelovi trenirke, ali prilagođeni svakodnevnom odijevanju koje poprima posve novu dimenziju. Upravo to pronašli smo u recentnoj kolekciji koja nas je apsolutno oduševila jer je prije svega riječ o iznimno udobnoj funkcionalnoj odjeći koja niti u jednom trenutku ne sputava.

Ta karakteristika vrlo je važna za sve one kojima je dan ispunjen brojnim obavezama koje zahtijevaju atraktivan izgled, ali svejedno prednost daju komforu. Element pletiva odjeći daje neodoljivu cosy notu, ali i dozu minimalizma kojim se prožimaju topli zemljani tonovi i zagasite nijanse koje su sjajan poligon za kombiniranje različitih modnih dodataka i iskazivanje vlastite osobnosti i kreativnost.

U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita, a cijelu liniju možete potražiti ovdje!

Kardigan (400 kn)

Top (80 kn), hlače (200 kn)

Pulover na kopčanje (140 kn)

Majica (100 kn), hlače (230 kn)

Majica (200 kn)

Tajice (100 kn), top (100 kn)

Kardigan (230 kn)

Hlače (230 kn), torba (350 kn)

Majica s kapuljačom (230 kn)

Top (100 kn), majica s kapuljačom (230 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 09.09.2020. u 13:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p