TRENDOVI

Zara je ove sezone iznenadila genijalnom kolekcijom crnih haljina! Izdvojili smo nekoliko najljepših modela!

Haljine koje se baš uvijek isplati kupiti!

Kada bismo morali izabrati jedan modni komad koji se kao takav mora pronaći u baš svakom ormaru, onda bi izbor pao definitivno na crnu haljinu. Osim što se vrlo lako može prilagoditi baš svakom stilu te njezino trajanje nije vremenski ograničeno već će uvijek biti u modi, mala crna haljina omiljeni je odabir za razne prigode, a pogotovo one kada ne znamo što odjenuti!

Kada govorimo o klasicima, onda je mala crna haljina nešto što se baš uvijek isplati kupiti te su brojni razlozi zašto upravo ovaj model haljine ima počasno mjesto u baš svakoj garderobi. Bez obzira na stil odijevanja, prigodu ili period godine u kojem se nalazimo, mala crna haljina zapravo je odgovor na svaku modnu nedoumicu. Također, riječ je o modelu kojeg se ne odričemo niti onda kada vremenske temperature postanu nepodnošljive, a tada ju posebno volimo kombinirati s čizmama gdje će kroj haljine određivati radi li se o onim visokim, preko koljena ili pak klasičnim gležnjačama. Iako smo navikli do sada da se prekrasni modeli crnih haljina baš uvijek mogu pronaći u ponudi, ove sezone je Zara iznenadila svojom kolekcijom vječnog klasika, a u kojoj se zaista mogu pronaći modeli za svačiji ukus; od party, mini haljina idealnih za izlaske, pa sve do nešto elegantnijih modela strožih krojeva koji će savršeno odgovoriti na formalne zahtjeve i nešto svečanije prigode.

U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih modela koje se baš uvijek isplati kupiti te smo sigurni da ćete vrlo lako pronaći haljinu baš po svojoj mjeri!

200 kn, 300 kn

230 kn, 200 kn

230 kn, 230 kn

230 kn, 300 kn

280 kn, 280 kn

280 kn, 280 kn

300 kn, 300 kn

300 kn, 300 kn

500 kn, 280 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 27.09.2022. u 15:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p