TRENDOVI

Zara predstavlja prvu kolekciju donjeg rublja koja je već oduševila!

Poznati high street brend i dugoočekivani novitet!

Zara je jedan od najpoznatijih svjetskih high street brendova, a razlog zašto je to tako krije se u tome što donosi posljednje trendove po nešto povoljnijoj cijeni i tako urbanu modu čini dostupnom svima. Tako osim odjevnih komada, Zara je ovog puta u svoju ponudu uvrstila i donje rublje, elegantne spavaćice i ugodne setove, što je zapravo bio i logičan slijed nakon athleisure kolekcija koje su naišle na veliko odobravanje publike.

Širok asortiman odjeće definitivno je jedan od glavnih razloga zbog kojih se uvijek iznova vraćamo Zari, a nedavno najavljena kolekcija donjeg rublja će nas bez imalo razmišljanja dodatno 'vezati' za ovaj popularni brend. Prva kolekcija donjeg rublja dolazi pod imenom 'The Female Gaze', a karakteristična je po jednostavnom i ženstvenom dizajnu koji koketira s nježnim pastelnim tonovima i finim svilenkastim materijalima. U kolekciji se osim donjeg rublja mogu pronaći i divni setovi za spavanje, ogrtači i spavaćice, a što se tiče detalja, u fokusu su čipka i čiste linije. 'The Female Gaze' je odlična kombinacija trendi i ugodne odjeće za spavanje, odnosno rublja, stoga ne sumnjamo da ćete zasigurno pronaći ponešto za sebe.

Zara je naglasila kako je fokus kolekcije komfor i korištenje kvalitetnih, udobnih i funkcionalnih materijala, a možemo zaključiti kako je već na prvi pogled vidljivo da će ova nova linija steći brojne obožavateljice. Na domaćoj Zara stranici nova kolekcija donjeg rublja još uvijek nije dostupna, no trebala bi biti u tijeku današnjeg dana, pa svakako obratite pažnju jer vjerujemo kako će potražna biti poprilično velika!

Foto: Zara
Objavljeno: 22.10.2020. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p