TRENDOVI

Zarin sestrinski brend ima bogatu ponudu stylish hlača!

Hlače koji svaku kombinaciju čine chic modnom pričom!

Bez obzira na to što se trenutno nalazimo u periodu koji zahtjeva nešto deblje, odnosno toplije odijevanje koje će nas adekvatno grijati, to ne znači da u potpunosti morate zaboraviti na najdraže trendove. Naime, nešto drugačije hlače su zasigurno jedan omiljenih odjevnih predmeta, a zašto je to tako proizlazi iz činjenice kako je riječ o vječnom komadu koji divno pristaje brojnim kombinacijama te dopušta kreiranje upečatljivih outfita koji sigurno neće razočarati. Upravo zato, zavirili smo u aktualnu ponudu Zarinog sestrinskog brendova Uterqüe i moramo priznati da smo u potpunosti oduševljeni!

Premda se trendovi iz sezone u sezonu neprestano mijenjaju, postoje oni neki kojima se uvijek iznova rado vraćamo. Primjerice, trapez hlače imaju periode kada su iznimno popularne i tražene, ali jednako tako i one kada ih pospremimo duboko u ormar. Ipak, spomenuti model hlača zapravo je bezvremenski klasik koji uvijek izgleda lijepo i elegantno te je odabir kojeg biste baš uvijek morali uzeti u obzir prilikom kreiranja outfita. Različiti trendi modeli nerijetko ne laskaju ženskoj figuri te ju mogu skratiti ili s druge strane nepotrebno proširiti, a trapez hlače čine upravo suprotno. Osim što izdužuju noge, čine odličnu sinergiju ozbiljnog i casual stila, stoga možemo zaključiti kako je svaka kombinacija s trapez hlačama pun pogodak. Ipak, ako ste nešto sitnije građe, nije naodmet omiljene trapez hlače nositi s potpeticama, a dobra vijest da je će biti dovoljna i udobna block potpetica, no svakako pripazite da se ista ne vidi, odnosno da rub hlača prekriva cipele.

Osim trapez modela, tu su i varijante s visokim strukom, culottes modeli I brojni drugi koji su upotpunjeni stylish detaljima koji čine razliku, stoga tražite li poseban i drugačiji model, Uterqüe ponuda vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima!

2200 kn

750 kn

850 kn, 550 kn

750 kn

850 kn, 850 kn

750 kn

850 kn, 650 kn

750 kn

550 kn

Foto: Instagram, Uterque
Objavljeno: 24.10.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p