TRENDOVI

Zarin sestrinski brend ima predivne modele topova s otvorenim ramenima!

Ženstveni komadi koji neće proći nezapaženo!

Osim haljina, kada govorimo o nekim od omiljenih ljetnih komada topovi se definitivno nalaze pri samom vrhu liste želja, a pogotovo pridodamo li svemu i zanimljive detalje ili kroj. Upravo zato, ovog puta za oko su nam zapeli modeli s otvorenim ramenima koji su vrlo senzualni i stylish, stoga tražite li komad koji ide na sve, a pritom je drugačiji, ovo je odabir s kojim nema greške!

Uterique je high street brend za kojeg ste sigurno čuli, a isto tako sigurno znate da je riječ o Zarinom sestrinskom brendu. Ipak, ova dva brenda se u mnogočemu razlikuju pa je tako Uterque cjenovno nešto skuplji, ali i kvalitetniji te posebniji. Naime, to jako dobro potvrđuje predivna ponuda koja je doista posebna i drugačija, a kao što smo spomenuli, ovog puta fokusirali smo omiljene ljetne topove s otvorenim ramenima. Ovakav tip topa je neizmjerno lako kombinirati jer jednako dobro pristaje suknjama i hlačama različitih duljina, a odlučite li se za model koji je sam po sebi nešto upečatljiviji, možete biti sigurni da divan styling neće izostati.

Iz aktualne ponude jako nam se sviđaju topovi s cvjetnim uzorkom, ali i oni s čipkastim detaljima pa ne sumnjamo da ćete u tren oka pronaći onaj model koji najbolje pristaje vašem stilu i osobnosti, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela iz aktualne ljetne kolekcije koje ćete nositi još dugi niz sezona!

Ovo je 10 najljepših modela!

550 kn

650 kn

650 kn, 650 kn

850 kn

650 kn

450 kn, 650 kn

750 kn

650 kn

Foto: Instagram, Uterque
Objavljeno: 17.06.2021. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p