TRENDOVI

Zarin sestrinski brend ima sjajnu ponudu upečatljivih crnih haljina!

Modeli koje vrijedi imati u ormaru!

Crna haljina je modni klasik koji baš nikad ne izlazi iz mode te uvijek jednako dobro pristaje raznim prigodama, ali i godišnjim dobima. Unatoč tome što uz proljeće vezujemo razigrane pastelne boje i nešto nježniji kolorit, crna boja je i sada nepogrješiv odabir, a pogotovo pridodamo li tome i poseban dizajn haljina koji neće proći nezapaženo!

Sigurni smo da već imate i više od jedne crne haljine u svojoj kolekciji, ali baš kao što je to slučaj s cipelama ili torbicama, crnih haljina nikad dosta. Razlog zašto je to tako krije se u funkcionalnosti i praktičnosti koja nikad ne iznevjeri. Bez obzira na to želite li izgledati strogo i poslovno ili pak zavodljivo i ženstveno, crna haljina sjajno pristaje opisu, a određene modele moguće je nositi u dnevnim i večernjim prigodama, kao i kombinirati u različitim stilskim izričajima. Kako dobrih modela koji odmah zaokupljaju našu pažnju ne bi nedostajalo pobrinuo se popularni brend Uterqüe koji nas uvijek iznova iznenadi atraktivnim modnim komadima. Ovog puta, što se tiče crnih haljina, u ponudi se mogu pronaći kožne varijante, modeli bez rukava ili maxi modeli idealni za toplije dane. Još jedna od velikih prednosti ovog brenda je i njegova kvaliteta koja nadilazi klasične high street trgovine, ali i posebnost svakog komada, stoga tražite li nešto drugačije i interesantno, Uterqüe je prava adresa.

Izbora je doista mnogo, a budući da smo sigurni da u vašem ormaru ima mjesta za još pokoji stylish model, u nastavku smo izdvojili 10 crnih haljina iz aktualne ponude ovog odličnog brenda!

1.090,00

1.090,00

1.390,00, 2.190,00

2.490,00

850,00

950,00, 1.190,00

1.190,00

1.090,00

Foto: Instagram, Uterque
Objavljeno: 06.04.2021. u 15:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p