TRENDOVI

Zavirite u garderobu poznate modne urednice

Veronika Heilbrunner otvorila svoja vrata The Coveteuru

Među pratiteljima streetstyle fenomena koji još uvijek trese našu planetu, ime Veronike Heilbrunner itekako je poznato. Modna urednica njemačkog Harper's Bazaara i djevojka buyera Justina O'Shee, svojom je pojavom na svim važnijim streetstyle blogovima već odavno ostavila dojam, a to je bio dovoljno dobar razlog da Veroniku u svojoj kolumni ugosti poznati 'The Coveteur'.

Ekipa ovog modnog portala Veroniku je posjetila u njenoj hotelskoj sobi za vrijeme trajanja tjedna mode u Parizu i odmah ispitala sadržaj njenih brojnih kovčega s kojima se otisnula na putovanje. Kao što smo i očekivali, isti su bili popunjeni šarolikim dizajnerskim imenima, od kojih su joj, prema vlastitom priznanju, najdraži Joseph Altuzarra, Erdem i Christopher Kane.

Modna urednica s bazom u Berlinu pritom je otkrila da bi voljela živjeti u Los Angelesu i da joj je omiljena stilska ikona legendarna Marianne Faithfull. Pitate se koji su omiljeni komadi ove stylish urednice? Odgovor je jednostavan; crni kaput predimenzionirana kroja, savršeni par plavih traperica i klasično crno odijelo!

 

H.B.

photo: The Coveteur

 

Objavljeno: 14.05.2014. u 18:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p