TRENDOVI

Zavirite u romantičnu Mohito kolekciju u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Prava modna poslasticu u susret Valentinovu!


Na romantičnom photoshootingu na magičnoj lokaciji predstavljena je nova „Bright Rose“ kolekcija. Ivana Mišković i Nika Hohnjec s lakoćom su prenijele ženstvenost i seksepil kolekcije, a Hrvatski državni arhiv sa svojim raskošnim interijerom poslužio je kao impresivna modna kulisa. U fokusu kolekcije su žene – slobodnog duha, samouvjerene, senzualne i zaljubljene u život!

U kolekciji prevladavaju ženstveni modni komadi u svim nijansama roze, koju savršeno upotpunjuje bezvremenska crna i klasična tamnoplava. Kolekcija je protkana romantičnim siluetama i detaljima koje nadopunjuju elegantni modni dodatci – cipele s platformom i zlatni nakit za poseban završni dodir. Ipak, unutar cijele kolekcije, jedan komad se posebno izdvaja – neodoljiva maxi cvjetna haljina koja će zasigurno postati IT komad kolekcije. Istovremeno odvažna i romantična, haljina će u svakoj ženi probuditi osjećaj slobodnog duha i sigurni smo kako u njoj nećete ostati nezapaženi.

Modni komadi kreirani su tako da ponude inspirativna modna rješenja za sve generacije žena u raznolikim prilikama: od svakodnevnih do formalnih. Vodič za najupečatljivije modne kombinacije idealne za romantični spoj na Valentinovo vam donosimo u nastavku. Svoje modne favorite i inspiraciju potražite u Mohito trgovinama i online na Mohito.com.

 

Influenceri: Ivana Mišković
Fotograf: Domagoj Karačić
Lokacija: Hrvatski državni arhiv
Objavljeno: 09.02.2023. u 12:10
Tagovi: moda, Valentinovo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p