TRENDOVI

Prozirna bluza iz Zare koju Instagram obožava

Bluza koju morate imati u svom ormaru

Postoje modni komadi kojima se u proljeće uvijek rado vraćamo, pa se tako pored prozračnih suknji i nešto laganijih haljina, naši modni odabiri nezamislivi su bez ženstvene bluze. Instagram nerijetko iznjedri hit komade koji se definitivno moraju pronaći i unutar našeg ormara, a ovoga puta njegovu pažnju ukrala je prozirna bluza iz Zare.

Bluze volimo iz brojnih razloga, a jedan od njih je i njihova svestranost. Tako ih često možemo vidjeti u ležernom spoju s omiljenim trapericama, ako ciljamo na kombinacije rezervirane za svakodnevna izdanja, no one odlično koketiraju i s poslovnim izdanjima, čime se gubi njihova strogoća i dobiva na neodoljivoj ženstvenosti. Bluze su sve češće i omiljeni odabir za noćne izlaske, budući da se s njima vrlo lako mogu kreirati nešto upečatljivije kombinacije koje svakako ostavljaju dojam.

@margoandme

Upravo takva je i ova bluza iz Zare, a kojoj nije dugo trebalo da zadobi simpatije omiljenih Instagram djevojaka. Ova bluza posebna je zbog svog raskošnog i elegantnog izgleda kao i efektnih detalja. Puff rukavi omiljeni su proljetni trend već nekoliko sezona, a kada ih se spoje s ovako trendi košuljom, sa sigurnošću možemo reći kako imamo modni hit sezone. Da je ova bluza poprilično svestrana i jednostavna za kombiniranje dokazuju i modne inspiracije u našoj galeriji, stoga ukradite pokoji stilistički tik od ovih Instagram djevojaka i olakšajte si kreiranje svog savršenog outfita.

@oliviafaeh

@zaraaddiction

@sep.ghmi

@zara.outfits

@zaraaddiction

Zara (230 kn)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 20.05.2019. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p