TRENDOVI

Zavodljivi topovi na jedno rame kao omiljeni ljetni odabir

Kao stvoreni za ženstvena izdanja

Topovi na jedno rame već nekoliko sezona polako, ali sigurno zauzimaju nešto posebnije mjesto unutar našeg ormara, no ove sezone govorimo o njihovoj apsolutnoj dominaciji. Riječ je o modnom trendu koji istovremeno otkriva malo kože, ali na ženstven i odmjeran način, pa je kao takav stvoren za tople proljetne dane.

Iako je riječ o modnom trendu koji je neko vrijeme izbivao iz naših svakodnevnih modnih odabira, sve češće ga možemo vidjeti ukomponiranog u neodoljive outfite. Oštre linije i naglasak na jedno rame te odsutnost drugog stvara poprilično zadovoljiv look, koji s druge strane ne mora nužno biti opredijeljen samo za svečane prigode. Kako postoje dani kada se jednostavno želimo osjećati posebno tijekom ispunjavanja svakodnevnih obaveza, ovaj komad nam pruža upravo to: ženstvenost i opuštenost.

@sindiarifi    @sonialyson

Top koji otkriva jedno rame možete kombinirati s mom fit jeansom ili prozračnim hlačama visokog struka koji je dodatno naglašen velikim, upečatljivim remenom. Ako više težite ženstvenim modnim izdanjima, ovaj komad možete kombinirati i s dugim suknjama čime ćete postići idealnu ravnotežu između zavodljivog i odmjernog izgleda. Svečanije prigode su izvrsna prilika da pokažete jednu modnu odvažnost, pa top na jedno rame možete kombinirati i s mini suknjom, stoga teško da ćete proći neprimijećeno.

H&M (80 kn), Bershka (100 kn)

Bershka (40 kn), (120 kn)

Bershka (100 kn), Zara (150 kn)

Zara (150 kn), Zara (230 kn)

Zara (230 kn)

Objavljeno: 21.05.2019. u 10:29

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p