TRENDOVI

Zebra uzorak: proljetni trend koji jedva čekamo nositi!

Dinamičan i poseban te kao stvoren za stylish outfite!

Pred nama su sve topliji dani, a to znači da je pravi trenutak kako biste garderobu nadopunili stylish modnim komadima. Kao jedan od najvećih proljetnih trendova nameće se zebra uzorak koji je odlična sinergija opuštenosti i nešto upečatljivijeg izgleda, stoga ako već niste, svakako nabavite pokoji zebra komad jer smo sigurni da će vas inspirirati na brojne posebne kombinacije!

Zebra uzorak je jedan od onih koji definitivno privlače baš svu pažnju, a razlog zašto je to tako krije se u posebnom uzorku koji je vrlo lako kombinirati. Kao što smo spomenuli, ovog proljeća u fokusu su komadi sa spomenutim detaljem, a moramo priznati kako nam se najviše sviđaju razno razne varijante bluza, ali i neizostavnih haljina. Naime, što se tiče kombiniranja zebra uzorka, budući da je riječ o poprilično dominantnom odabiru, predlažemo da ostatak kombinacije zadržite u neutralnim bojama, odnosno odlučite se za crnu, bijelu ili pak zemljane nijanse koje će uzorku dopustiti da u punini dođe do izražaja, a tako ćete i izbjeći pomalo kičasti look.

Isto tako, unatoč tome što je prva asocijacija na zebra uzorak crno-bijela varijanta, on dolazi i u drugim bojama pa tako nisu isključeni niti primjerice pastelni tonovi koji će maksimalno ublažiti ovaj uzorak te mu podariti nježnu i romantičnu modnu notu. Za koju god se varijantu odlučili, mogućnosti je doista mnogo, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih komada sa zebra uzorkom, stoga požutite po svoj primjerak!

Uterque (650 kn)

Dolce&Gabbana (€475)

Aquazzura ($850.00)

&OtherStories ($69), Mango (350 kn)

Mona (850 kn)

Bershka (120 kn), Mona (750 kn)

Bershka (100 kn)

Vix (€138.75), Zara (230 kn)

Zara (50 kn)

Vix (€182.99)

Sensi Studio ($288.00)

Foto: Instagram, Mango, Zara, Bershka, Uterque, Moda Operandi, Net-a-Porter, Mona, &OtherStories
Objavljeno: 22.02.2021. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p