TRENDOVI

Zelena je hit boja sezone, a mi smo izdvojili ključne komade iz kojih se ne skidamo!

Boja koja ne prolazi nezapaženo!

Svaka sezona donosi nam neke nove trendove, a kada govorimo o bojama ovog puta u fokusu je zelena. Zelena boja je sama po sebi vrlo upečatljiva i dojmljiva, stoga želite li zablistati na najbolji mogući način, riječ je o odabiru s kojim nema greške, pogotovo tijekom toplih proljetnih dana koji vole vibrantni kolorit!

Što se tiče kombiniranja zelene boje, volite li nešto suptilniji look, predlažemo da se odlučite za jedan zeleni detalj kao što su prijemnice blejzer ili torbica. Tako će vaš outfit bit će jako stylish, a zelena boja će suptilno dominirati i ostaviti dovoljno prostora za jednostavan sveukupni dojam. Isto tako, zeleni detalji poput cipela odličan su kontrast kombinacijama neutralnih boja te svakako jedan od omiljenih proljetnih odabira!

S druge strane, volite li pustiti mašti na volju i kreirati dinamične kombinacije, možete se odlučiti za ‘all green’ varijante koje ne prolaze nezapaženo, a nisu isključene niti kombinacije različitih nijansi zelene. Za koju god se mogućnost odlučili, divan proljetni look sigurno neće izostati jer zelena boja osim što je efektna, šiti i pozitivnu energiju. Kada govorimo o samim komadima, osim blejzera i detalja, zelene haljine ili odijela nameću se kao pravi ‘must have’, a tu su i jednostavne košulje koje obožavamo nositi je jeansom i jednostavnim cipelama, odnosno tenisicama.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish zelenih komada iz aktualne ponude najdražih brandova!


 H&M (25,99 €)


H&M (prsluk 59,99 €, hlače 49,99 €)


H&m (7,99 €)


H&M (24,99 €)


Zara (29,95 €)


Zara (25,95 €)


Zara (22,95 €)


Mango (hlače 59.99 €, košulja 59.99 €)


Mango (159.99 €)

Foto: Instagram,  Zara, H&M, Mango
Objavljeno: 30.05.2023. u 00:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p