MODNI DODACI

Želite li Louis Vuitton torbu Angeline Jolie?

Pripremite se na podugačku listu čekanja

Premda se brojne torbe kite titulama 'it' asesoara na dnevnoj bazi, čini se kako je samo Louisu Vuittonu pošlo za rukom ove jeseni imati najpoželjniju i najtraženiju torbu sezone, koju uslijed brze rasprodaje gotovo sigurno nećete naći na policama njihovih butika.

Ova prelijepa kožna torba nosi ime Capucines, po pariškoj ulici Rue des Capucines u kojoj je 1854. Louis Vuitton otvorio svoj prvi prodajni salon, a od lansiranja u lipnju do danas postala je omiljeni modni dodatak hollywoodske zvijezde Angeline Jolie, kojoj je Louis Vuitton poslao primjerak u njenoj najdražoj crnoj boji.

Najnoviji bestseller iz Louis Vuittona zasigurno ste primijetili i u reklamnoj kampanji s Michelle Williams u glavnoj ulozi, koja je ovih dana sveprisutna na stranicama najčitanijih modnih tiskovina. Za razliku od napadnih logotipa koje su u prošlosti konstantno producirali, ova pariška modna kuća okrenula se nešto jednostavnijoj estetici, kod koje je naglasak na vrhunskom rukotvorstvu.

Torba Capucines uglavnom negira aktualne trendove i vraća se pročišćenom i bezvremenskom dizajnu, kod kojeg će vas na prvi pogled privući specijalna teleća koža, koja je prošla kroz minimalne kemijske procese i poznata je po svojoj kvaliteti, izdržljivosti i prepoznatljivoj teksturi (istu koristi i Hermes).

Cijena torbe varira između 3,000 i 3,250 funti, a ova skupocjena modna poslastica rasprodana je u većini Louis Vuitton butika diljem Europe. Nova pošiljka očekuje se tek krajem listopada, a dotad se kupci predbilježavaju na sada već podugačku listu čekanja, koja 'hype' oko ove torbe, kao i kompletne modne kuće, čini još većim.

-->

-->--> -->

 

H.B.

Photo: Louis Vuitton

 

Objavljeno: 17.09.2013. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p