TRENDOVI

Želite li osvježiti svoju staru traper košulju?

Donosimo odličan DIY projekt koji možete odmah isprobati
 

N
edjelja se lijeno vuče, a vi uživate u njoj potpuno i bez plana na vidiku, osim onog da ne napuštate svoje kućno skrovište. S time na umu, odlučili smo vam predložiti jedan jednostavan DIY projekt koji će vam oduzeti malo vremena, a rezultat će biti sjajan. 

Radi se o običnoj traper košulji koja je u tekućoj sezoni dobila svoju divlju verziju, jer davno smo prešli pokoju zakrpu i nit koja viri. Sada je riječ o punokrvnim rupama na ramenima i neobrubljenim završecima koji će izgledati odlično s dobrim kožnim hlačama i ravnim gležnjačama u narednom periodu. Ovakve košulje u svojoj ponudi imaju mnogi brandovi, a želite li uštedjeti i imate staru širu košulju kod kuće, ovo bi mogla biti dobra zamisao.
 

Blogerica Karen s 'Where Did U Get That' pokazala nam je ovu metodu koristeći samo ribež i škare. Ono što trebate učiniti jest prisloniti ramena košulje na tvrdu površinu i ribati u smjeru suprotnom od sebe. Ukoliko vaša košulja ima dva sloja na mjestu ispod vrata i ramena od kojih je onaj donji tamniji, slobodno škarama odrežete komad tkanine kako bi stvorili dodatan efekt. Kada završite s ribanjem, prstima dovršite pokoji otvor.
 

 
 
M.M.

photos: where did u get that
Objavljeno: 21.09.2014. u 16:17
Tagovi: diy, traper košulja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p