TRENDOVI

Želite li u svom ormaru imati savršenu party haljinu?

Danski brend koji nas je očarao!

Nije tajna da se skandinavska moda uvukla duboko pod kožu svim modno osviještenim ljudima, a uz dobro poznate brendove poput Acne Studios i Ganni, pojavio se novo ime koje morate zapamtiti. Radi se o brendu Rotate Birger Christensen koji već podiže veliku prašinu fantastičnim party haljinama.

Pronaći savršenu haljinu za izlazak nije lak zadatak, ona istovremeno mora biti upečatljiva, ali i elegantna, odašiljati određenu priču i stav osobe koja ju nosi. Upravo tom opisu pripadaju Rotate Birger Christensen haljine koje su ekstravagantne, no paralelno vrlo dobro upriličuju žensku snagu i senzualnost. Pokretačice brenda, Jeanette Madsen i Thora Valdimars, upravo zato što ni same nisu mogle pronaći onu pravu, odlučile su pokrenuti kolekciju koja je inspirirana glamuroznom disko estetikom sedamdesetih godine te koja će u svakoj osobi koja nosi ove haljine potaknuti individualnost.

Neki od detalja koji se prožimaju kolekcijom su karakteristični predimenzionirani rukavi, šljokice i materijali koji sadrže elemente visokog sjaja. Rotate je u vrlo kratkom roku postigao ono što mnogi pokušavaju godina; plasirao ono što publika želi uz i više nego dovoljnu dozu otkačenosti te samouvjerenosti. Popularni Scandi poznat je po tome što objedinjuje luksuznu modu s onom svakodnevnom, odnosno pristupačnijom te nosi sjajnu estetsku priču koja još jednom dokazuje kako stil baziran isključivo na brendovima, nije stil. Želite li ove divne haljine, možete ih naručiti online putem Net-a-Porter stranice.

Foto: rotatebirgerchristensen.com, Instagram
Objavljeno: 11.01.2019. u 12:28

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p