MODNI DODACI

Želite personaliziranu vintage torbicu?

Modni brand 'Comes With Baggage' ima pravu stvar za vas
Kako vintage torbice ne bi ostale pospremljene i zaboravljene na dnu nekog ormara, nedavno se pobrinula Lori Levine, osnivačica tvrtke 'Comes With Baggage', koja je krenula u misiju otkrivanja skrivenih blaga koja zaslužuju biti viđena.


Lori se uputila u opsesivnu potragu za torbicama savršenog oblika, veličine, boje i materijala, a svoja otkrića sa svih strana svijeta potom je donijela u svoj atelje u njujorškom Brooklynu, gdje se bacila na restauraciju ovih torbica oštećenih zubom vremena.


Spomenuti modeli zaživjeli su u novom svjetlu, a za krajni dodir unikatnosti pobrinuo se Lorin prijatelj, umjetnik Nicholas Forker, koji je clutch torbice ukrasio vlastitim ilustracijama te duhovitim i misaonim citatima i natpisima.


Produkti njihova zajedničkog djelovanja sada se mogu pronaći na web stranici 'Comes With Baggage', koja svojim klijenticama nudi potpuno personalizirane vintage torbice. One su podijeljene u nekoliko kategorija, počevši od klasičnih clutch modela, preko svadbenih torbica, pa sve do umjetničke kolekcije, obilježene živopisnim ilustracijama.

U centru pozornosti su clutch torbice, koje nose cijenu od 288 do 358 dolara, no Lori je na svojoj stranici CWB ponudila i vlastitu Hermes Birkin torbu od narančaste kože, ukrašenu unikatnom ilustracijom. Birkin torba tako je poslužila kao platno za stvaranje ovog malog remek djela, a novu će vlasnicu pronaći za skupocjenih 3000 dolara.


H.B.
Photo: Comes With Baggage

Objavljeno: 28.05.2013. u 16:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p