MODNI DODACI

Ženska individualnost kao nit vodilja nove FREYWILLE kampanje

Pogledajte prvi vizual s potpisom poznatog dvojca Decker & Kutić

FREYWILLE umjetnički nakit od emajla desetljećima nadahnjuje i uveseljava svojim živim, gotovo vibrirajućim bojama i pozitivnim emocijama, kako žene, tako i sve ljubitelje umjetnosti i mode diljem svijeta. 

Pri snimanju novog modnog editorijala FREYWILLE se udružuje s prestižnim imenima hrvatske modne scene Petrom Trbovićem, te kreativnim dvojcem Deckerom i Kutićem kako bi zajedno odali počast svim ženama koje zanima pitanje vlastite sreće i koje hrabro udovoljavaju vlastitim životnim principima. 

Rezultat ove kreativne sinteze vrhunske su umjetničke fotografije koje slave žensku individualnost te ju nježno isprepliću s emotivnim i filozofskim porukama FREYWILLE minijatura. Ženska ljepota interpretirana je kroz kontekst moćne intuitivne snage, ispunjenost strašću, stvaralaštvom i bezvremenskim znanjem o životu koji se nalaze u  svakoj ženi bez obzira na njezinu dob ili kulturnu pripadnost. Svaka od interpretacija poziva žene da uz brojne uloge koje preuzimaju u životu, ne zaborave njegovati onu najvažniju, ispuniti svoju potrebu za samorealizacijom i kreativnošću te se ponositi jedinstvenom naglašenom crtom individualnosti. 

Predstavljamo prvu iz niza fotografija koja utjelovljuje hrabru, ponosnu  i samosvjesnu ženu koja osvaja sigurnim stavom. Za styling su odabrani Freywille setovi Nixe iz kolekcije Hommage a Gustav Klimt i Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia. Zadivljujućom ornamentikom sjedinjuju mističnost prelijepih vodenih nimfi  s nježnim plesnim pokretima  baleta pozivajući ženu na potpuno otkrivanje svoje misteriozne, zanosne i  privlačne strane  koju krije u sebi. 

 

U nastavku vam donosimo i prekrasan video 'Spring Vibe by FREYWILLE'!

  

 

photos: pr

 

Objavljeno: 17.04.2014. u 17:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p