TRENDOVI

Ženska odijela: stylish odabir koji obožavamo

Odabir s kojim ne možete pogriješiti!

Iako su haljine i suknje odjevni komadi kojima se uvijek rado vraćamo, moramo se složiti kao su odijela posljednjih sezona zauzla sam vrh omiljenih outfita brojnih trendsetterica. Naime, riječ je o kombinaciji koja istovremeno objedinjuje praktičnost, jednostavnost, chic, ali i upečatljiv izgled, stoga nema baš nikakvog razloga da odijela ne postanu i vaš omiljeni odabir.

Kao što smo spomenuli, odijela su komad koji obožavamo iz više razloga, a glavni je onaj koji se tiče praktičnosti u kombinaciji sa sjajnim izgledom. Budući da živimo u užurbanom svijetu čiji nam tempo nerijetko ne ostavlja dovoljno slobodnog vremena za modno eksperimentiranje, upravo u tom trenutku odijela su se pokazala kao odličan izbor koji istovremeno odašilje nevjerojatno profinjenu, ali i posebnu modnu notu koja malo toga ostavlja nedorečenim. Također, uz odabir pravih ključnih detalja u svega nekoliko trenutaka odijela možete u potpunosti personalizirati i kombinaciju učiniti svojom, a samim time i unikatnom. Omiljeni high street brendovi iz sezone u sezonu uveseljavaju nas sjajnom ponudom odijela, a ove jeseni pažnju nam je ukrao Zarin asortiman koji je ponudio zanimljive i drugačije modele te koketiranje sa zanimljivim krojevima, ali i uzorcima.

U nastavku smo izdvojili 5 ključnih modela odijela iz aktualne Zarine ponude za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled!

Sako (550 kn), hlače (400 kn)

Hlače (150 kn), sako (400 kn)

Prsluk (300 kn), hlače (200 kn)

Sako (230 kn), hlače (150 kn)

Hlače (300 kn), sako (300 kn)

Objavljeno: 13.10.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p