TRENDOVI

Zimske buce: najljepši modeli za hladne dane koji dolaze

Stylish modeli sjajni za sve kombinacije!

Budući da su nas niske temperature već odavno sustigle, polako se približavamo i periodu u kojem će dani biti obojani bijelimpahuljama, a kako biste ih dočekali spremni predlažemo da na vrijeme nabavite adekvatnu obuću koja će vas grijati i čuvati od potencijalnih nezgoda. Sigurni smo kako zimsku obuću za snijeg i kišu smatrate poprilično neatraktivnom, no ove sezone omiljeni brendovi pokazali su drugačije i buce predstavili u poprilično stylish modnom ruhu.

Zimski dani definitivno donose svoje čari, a to je svakako magično blagdansko razdoblje, uživanje u ukusnoj hrani i kuhanom vinu, ali i niske temperature, stoga ono što valja je obući se toplo i udobno kako vas baš ništa ne bi sputavalo u uživanju. Naime, obuća je posebice važna kada govorimo o zimskom periodu, a stylish buce su bez imalo razmišljanja odabir s kojim ne možete pogriješiti. Spomenuti model ima nekoliko prednosti, a jedna od glavnih tiče se same stabilnosti i kvalitete cipela, no naravno potom dolazi do izražaja i atraktivan izgled. Buce koje možete nabaviti u trgovinama omiljenih brendova zadržale su zagasite nijanse i tonove, ali i detalje u vidu umjetnog krzna koji podižu izgled.

Što se tiče kombiniranja, buce volimo nositi s najdražim hlačama, suknjama ili haljinama, a sve skupa upotpuniti kaputom i ostalim zimskim detaljima kao što su kapa, šal i rukavice. Premda smo sigurni kako ste i dalje skeptički prema bucama kao stylish obući, uvjeravamo vas da je riječ o cipelama koje će vas osvojiti na prvi pogled, stoga u nastavku izdvajamo najljepše modele ih aktualne ponude omiljenih high street i high end brendova!

Uterque (1400 kn)

Reserved (180 kn, 350 kn)

&OtherStories (1200 kn)

Stradivarius (380 kn), Reserved (450 kn)

&OtherStories (1200 kn)

&OtherStories (1200 kn), Zara (450 kn)

Stradivarius (380 kn)

Aquazzura (6500 kn), Moon boot (1200 kn)

Sorel (1900 kn)

Foto: Zara, Stradivarius, Reserved, Net-a-Porter, &OtherStories, Instagram
Objavljeno: 12.12.2019. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p