TRENDOVI

Zlatne naušnice kao omiljeni dodatak koji podiže svaku kombinaciju

Divan brend čija će vas ponuda oduševiti!

Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom da su upravo detalji ti koji u svakoj kombinaciji čine najveću razliku te joj podaruju dašak osobnosti i individualnosti. Kako biste odabrali one prave koji će istaknuti sve potrebno, valja ih prilagoditi outfitu, ali i stilu kojeg njegujete te potom uživati u stylingu koji će privlačiti apsolutno sve poglede!

Instagram je odavno postao mjesto na kojem s vremena na vrijeme možemo naići na zanimljive i inspirativne profile, a ovog puta u potpunosti nas je osvojio jedan divan brend koji u ponudi ima posebne modne dodatke. Naime, naušnice su definitno detalj kojeg obožavamo i koji u svega nekoliko trenutaka može transformirati baš svaku kombinaciju, a pridodamo li tome i zanimljiv te nadasve drugačiji dizajn, unikatan izgled je zagarantiran. Riječ je o brendu The Outlier koji krije posebne modele naušnica za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvi pogled i inspirirati za kreiranje sjajnih odjevnih kombinacija.

Kao što smo spomenuli, zlatne naušnice donose ono nešto što nas neprestano potiče na ponovnu kupnju te kombiniranje, a odabir s kojim je teško pogriješiti uključuje minimalističke komade odjeće, ali i zanimljive printove ili jeans. Zlatne naušnice sjajno pristaju elegantnim i decentnim odabirima, ali i onim vibrantnijim podarit će dozu suptilnosti i zanimljive modne igre. Nadalje, što se tiče samog oblika, popularnim ring modelima slobodno pridodajte različite varijacije te priliku pružite i nešto neobičnijim oblicima koji će divno zaokružiti cijelu stilsku priču.

Ono što nam se posebice sviđa kod The Outlier brenda jest činjenica kako u svojoj ponudi nude naušnice prilagođene godišnjim dobima, pa tako za nešto toplije mjesece možete nabavite one u obliku školjki ili zvijezda, dok s druge strane hladnije temperature vole klasiku, čiste linije i minimalizam. Također, osim nezamjenjive zlatne,  naušnice u nježnim pastelnim nijansama također su vrijede pažnje, stoga smo sigurni kako će ovaj divan brend zadovoljiti svačije stilske afinitete!

Objavljeno: 14.02.2020. u 10:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p