TRENDOVI

Znamo kako nositi bijele komade i uvijek izgledati stylish!

Boja koja nam nikad ne dosadi!

U moru novih trendova, ali i nekih starih koji se iz sezone u sezonu vraćaju na modnu scenu, postoje oni neki komadi i boje koji pripadaju skupini bezvremenskih klasika. Možemo se složiti da u tom slučaju bijela boja odlično odgovara opisu, a razlog zašto je to tako krije se u tome što je riječ o boji koja se tako neodoljivo lako kombinira u raznim prigodama i uvijek izgleda jednako atraktivno.

Bijela boja krije nježnost i fragilnost, ali i suptilnu statement notu koja svaki outfit čini za nekoliko stepenica boljim. Kada govorimo o periodu kada nosimo spomenutu boju, dobra vijest je što bijela pristaje apsolutno svakom godišnjem dobu, ali ono pred nama kao stvoreno je za nošenje bijele. Što se tiče modnih komada, jednostavne bijele hlače su 'must have' koji kombiniramo s chic bluzama ili pak puloverima bez rukava koju su jedan od najvećih ovogodišnjih hitova. Također, osim hlača, neizostavne su i klasične bijele košulje ili nešto glamuroznije bluze koje divno izgledaju u nešto otmjenijim kombinacijama. Osim odjevnih predmeta, nisu zanemarivi niti bijeli detalji pa tako volim bijele tenisice, a ovih mjeseci su naročito popularni viši modeli koji kombinaciji daju zaigranu, pomalo dječačku modnu 'vibru'. Nadalje, torbice, remeni ili pak naušnice, sjajan su odabir za 'razbijane' kombinacije upečatljivom bijelom, stoga možemo zaključiti da je mogućnosti doista mnogo, a na vama preostaje da ih prilagodite svom stilu i osobnosti.

Kako bismo vas inspirirali i potaknuli da se poigrate bijelom bojom svojim kombinacijama, u nastavku izdvajamo nekoliko odličnih prijedloga za koje smo sigurni da neće razočarati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.10.2021. u 09:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p