MODNI DODACI

Zvijezde obožavaju Saint Laurent Paris štikle

Poznate glumice, modeli i pjevačice im ne mogu odoljeti

Premda smo od poznatih dama očekivali da će ovog ljeta pokazati najšarenije primjerke dizajnerskih sandala na crvenome tepihu, one su ove sezone napravile pravi stilski zaokret i u toplijoj sezoni odlučile redom nositi klasične crne sandale i štikle s potpisom modne kuće Saint Laurent Paris.

Prve trendsetterice koje su učinile obuću ovog branda tako poželjnom bile su Angelina Jolie i Nicole Richie, koje su kasno proljeće i ljeto provele u zatvorenim salonkama, koledžicama, pa čak i kožnim gležnjačama.

Nakon njih uslijedile su i Salma Hayek i Uma Thurman, a trendu se ubrzo pridružuju i Heidi Klum, Rachel McAdams i Scarlett Johansson. Svaka od njih za sebe je odabrala omiljeni model, bilo da je u pitanju minimalistička sandala, zatvorena štikla najklasičnije forme ili pak ljupka Mary-Jane cipela.

Svima njima je zajedničko da ovog ljeta biraju gotovo isključivo crnu boju, koju nose od glave do pete, bez obzira na nešto vedriju modu koja vlada toplom sezonom. Ukoliko i vi želite popratiti ovaj očiti trend na crvenim tepisima diljem svijeta, u Saint Laurent Paris modele morat ćete investirati minimalno 500 eura.

 

H.B.

Photo: Guliver/Getty, Saint Laurent Paris

 

Objavljeno: 13.08.2013. u 19:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p