MODA

U domu Gisele Bundchen slatkiši su zabranjena stvar

Slavna manekenka otkrila britanskom Vogueu kako održava zavidnu liniju
Jedan od nabolje plaćenih modela svijeta, Gisele Bundchen, otvorila je dušu britanskom izdanju Voguea te u intervjuu za prosinac progovorila o životu prije i nakon uspjeha, obitelji te načinu na koji održava liniju na kojoj joj zavide milijuni žena diljem svijeta.

„Uvijek govorim svojim sestrama; koliko uložiš, toliko ćeš i dobiti. Ne bojim se prionuti teškom poslu, kakav god on bio. Uvijek nastojim dati sve od sebe."

Gisele se raspričala i o svom suprugu, ragbijašu Tomu Bradyju, s kojim je u braku gotovo tri godine: „On je poput nježnog diva. Vrlo sam ponosna na njega. Kada ga gledam kako igra, uvijek poput navijačice skačem gore dolje zbog njega. Rođena sam kao vrlo strastvena osoba. Ne znam je li to blagoslov ili moje prokletstvo."

Tu strast Gisele je prenijela i na zdravlje i dijetu. U njenom kućanstvu slatkiši su za djecu zabranjeni, no ona sama priznaje da ponekad zna zgriješiti sa sladoledom ili kockicom čokolade. Osim što ne konzumira alkohol, Gisele se također trudi reducirati meso na jedan obrok u 15 dana. „Volim meso, ipak sam Brazilka. No isto tako volim životinje. Mislit ćete da sam luda, no prije nego pojedem nešto mesnato, uvijek uzmem sekundu šutnje te stavim ruke preko obroka i blagoslovim ga."

Ludost ili ne, Gisele je nakon dugog niza godina u modnome svijetu još uvijek pojam, a radi li se isključivo o dobrim genima ili dijeti, zar je uopće bitno?

 

H.B.

Photo: Vogue.co.uk

Objavljeno: 04.11.2011. u 20:21
Tagovi: Gisele Bundchen

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p