MODA

"Ubojite štikle" Victorie Beckham

Na operaciju zbog visokih peta?

Da kontinuirano nošenje štikli može biti itekako opasno za zdravlje dokazala je i žena koja je skoro pa rođena na njima - Victoria Beckham. Vicky gotovo nikada nismo vidjeli u ravnim cipelama ili balerinkama jer ih, kako sama kaže mrzi: „Balerinke naprosto prezirem, mogu ih vidjeti jedino na balerinama na sceni. Ne razumijem zašto bi itko nosio ravne cipele pored štikli"

 

article-0-07600e35000005dc-728_468x423.jpg

 

Međutim njena odanost vrtoglavim potpeticama bi je mogla uskoro odvesti do operacijske sale. Fotografi su je nedavno usnimili u otvorenim ravnim cipelama na kojima se jasno vidi da joj je kost deformirana do te granice da Victoria trpi velike bolove kada je u štiklama. Iako je situacija poprilično ozbiljna, prijateljica je izjavila kako Victoria odbija operaciju koja bi je za vrijeme oporavka mogla "izbaciti" iz visokih potpetica, na cijela dva mjeseca: "Trpi bol i ne odustaje od nošenja iznimno visokih potpetica iako joj je doktor savjetovao hitnu operaciju". 

Nekako, teško možemo zamisliti vječno sređenu Victoriu kako "hopsa" po eventima diljem svijeta u ravnim cipelama. Ukoliko nestane iz medija na dva mjeseca, znamo da se ipak dozvala zdravoj pameti i otišla na operaciju.

Objavljeno: 28.11.2009. u 09:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p