MODA

UGG čizmice dobile su svoju kampanju

Što vam poznati brand nudi za aktualnu sezonu?
UGG 
Predstavnici lifestyle brenda UGG Australia objavili su kako pokreću prvu globalnu marketinšku kampanju brenda pod nazivom ‘OVO JE UGG.’ (‘THIS IS UGG.’) Cilj kampanje ‘OVO JE UGG’ je povezivanje s kupcima na emocionalnoj razini koja će nadilaziti sve ostale proizvode, a ideja vodilja kampanje jest da su najvažniji trenuci u nečijem životu zapravo oni najobičniji!
 
Bilo da je riječ o intimnim, filozofskim ili slavljeničkim trenucima, često su upravo najobičniji trenuci oni u kojima se događaju najvažniji susreti i uspostavljaju najvažnije veze. Uz ovakvu okosnicu kampanje prikazat će se takvi trenuci i pokazati primjerom da se iskustvo UGG-a ne može usporediti ni s čim.

‘Za nas je pokretanje ove kampanje brenda bio izazov u smislu prenošenja jedinstvenog fizičkog i emocionalnog iskustva nekoga tko je vlasnik proizvoda marke UGG’, rekla je Connie Rishwain, predsjednica tvrtke UGG Australia. ‘Prikazujemo one intimne trenutke u kojima je UGG prisutan u životima naših kupaca. Iako već znamo kako naši proizvodi produbljuju iskustvo kupaca, ovo je prvi put da smo pokušali dočarati te čarobne trenutke.’

‘OVO JE UGG’ je multimedijalna kampanja koja se oglašava kroz više kanala, a prikazana je uglavnom u crno-bijelim tonovima. Obuhvaća stvarne trenutke sa stvarnim ljudima u intimnim okruženjima – kako se raduju onim običnim trenucima koji im najviše znače. Npr. crtačicu Langley Fox, prapraunuku Ernesta Hemingwaya, prikazali smo u njezinu domu u Los Angelesu za vrijeme rada na jednom ilustratorskom projektu; Tom Brady, koji se obično pojavljuje u kampanjama UGG-a koje su posebno osmišljene za njega, postat će dijelom kampanje ‘OVO JE UGG’ s naglaskom na trenucima koje provodi sa svojom majkom i ocem; tu je i arhitekt iz Kalifornije, Harry Gesner, i njegov sin i unuci koji su oduvijek bili zaljubljeni u ocean pa surfaju uz obale Malibua, odajući tako priznanje surferskim korijenima marke UGG. Zatim tu su i Hanelli Mustaparta i Jack Guiness. Priče o Langley, Hanelli, Tomu i Harryju i njihovim obiteljima ujedno su i intimne i autentične. S obzirom na to da svaki od prikazanih trenutaka uključuje stvarne ljude, možemo detaljno istražiti tko su oni i koji trenutak proživljavaju te tako prikazati okruženja u kojima najrazličitije vrste ljudi žive s proizvodima UGG, istodobno se baveći raznoraznim stvarima u svom privatnom životu. 
 
UGG 
 
Tvrtka UGG Australia izgradila je svoj ugled izradom luksuznih i udobnih proizvoda od najfinijih materijala sa svih strana svijeta, primjenom najviših standarda izrade i uvođenjem novih i inovativnih stilova koji su daleko odmakli od onih prvih čizama od ovčje kože i papuča.  UGG Australia prepoznatljiv je vrhunski lifestyle brend čija ponuda obuhvaća obuću, odjeću, nakit, dodatke i torbice. Svim originalnim proizvodima brenda UGG zajedničko je nezaboravno iskustvo koje pruža ovčja koža i osjećaj koji se ne može usporediti ni s čim drugim. 

U nastavku pogledajte neke od najzanimljivijih modela iz aktualne UGG kolekcije, a cijelu ponudu možete vidjeti na službenoj stranici KARLA prodavaonica na www.karla.hr.

UGG
UGG 
UGG 
UGGUGG 
UGG 
UGG 
UGG 
UGG 
UGG 
photos: pr
Objavljeno: 24.11.2014. u 13:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p