MODA

Victoria Beckham zarađuje više od Davida?

Godišnji prihodi proslavljene dizajnerice mogli bi preteći milijunske dohotke njena supruga
Nekoć je bila dio planetarno popularnog sastava Spice Girls, potom samostalna i ne toliko uspješna pjevačica te se naposljetku bacila u biznis s trapericama, koji također, dugoročno gledano, nije urodio plodom. Sve dok se jednog dana besprijekorna svjetska trendseterica nije odlučila u potpunosti zaploviti modnim vodama. Victoria Beckham u vlastitoj ready-to-wear liniji pronašla je zlatnu koku, koja bi joj, vjerovali ili ne, mogla osigurati veće godišnje dohotke od onih njena supruga Davida.

U prilog ovoj slutnji idu i Victorijini prodajni rezultati, zabilježeni u prvih tri mjeseca ove godine, koji su iznosili više od 15 milijuna funti. Čini se kako je linija od nekoliko haljina u relativno kratkom roku ostvarila globalni uspjeh, a komadi čija cijena doseže i 5,000 funti i dalje uspijevaju pronaći put do srca poznatih dama.

U prvom kvartalu ove godine, ready-to-wear linija slavne supruge nogometaša imala je 71% bolje prodajne rezultate u odnosu na one od posljednje sezone. Ukoliko nastavi ovim tempom, prodaja u brojnim dućanima duž Londona i Los Angelesa mogla bi prestići 60 milijuna funti već ove godine. Jasno vam je da govorimo o prilično velikoj cifri, pogotovo kada uzmemo u obzir da njen suprug u matičnom nogometnom klubu te uz pomoć sponzorskih ugovora jedva dostigne profit sve ekspanzivnije kolekcije vlastite supruge. Poricali mi njene dizajnerske sposobnosti ili ne, čini se kako je Victoria Beckham već dulje vrijeme etablirano ime na mapi uspješnih modnih brandova.

H.B.
Photo: Style.com/Zimbio

Objavljeno: 25.10.2011. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p