MODA

Victorijino zbogom visokim petama

Dizajnerica je prisiljena hodati u ravnom zbog ozlijede diska

Neosporna kraljica visokih potpetica, Victoria Beckham, od istih će se morati oprostiti na neodređeno vrijeme. Zbog ozlijede diska koju je zadobila u trudnoći te stanja pogoršanog carskim rezom, trendy mamu ubuduće ćemo imati priliku vidjeti isključivo u balerinkama i drugim ravnim stilovima.


Budući joj je kretanje otežano, a bol u leđima gotovo nepodnošljiva, doktori su Victoriji dopustili putovanje na New York Fashion Week, u sklopu kojeg će predstaviti svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2012., uz uvjet i izričitu naredbu da se kloni svojih ubojitih stiletto potpetica.


Kako će Vicki pasti činjenica hodanja u ravnim cipelama, dok se ostatak modnog svijeta šepuri u vrtoglavo visokim potpeticama, ne znamo, no izvor blizak njoj izjavio je kako je dizajnerica u maničnoj potrazi za prihvatljivim parom cipela ravnih potplata u kojem neće izgledati smiješno.


Christian Louboutin i Roger Vivier već su se bacili na lobiranje i kreiranje jednako glamurozne ravne alternative štikli, a ako u obzir uzmemo i Victorijinu moć nametanja trendova, izgleda da je pitanje vremena kada će ravne cipele postati must.


H.B.
Photo: zimbio

Objavljeno: 25.08.2011. u 13:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p