MODA

Visoka cijena raskošnih večernjih haljina za Met bal

Pojedine dame nosile su haljine vrijedne desetke tisuća dolara
Ukoliko ste se ikada pitali koliko zapravo stoji cijela modna parada zvana Met Gala, odgovore nam je ponudila luksuzna online trgovina Moda Operandi, koja od jučer nudi ekskluzivni pristup najpoželjnijim kreacijama s ovogodišnjeg modnog bala u njujorškom Met muzeju.

Shopping meka Moda Operandi, na čelu s Lauren Santo Domingo, bila je sponzorom netom održane gala večere, koja je okupila trenutno najuvaženija imena svjetske modne, glumačke i glazbene scene. Moda Operandi nakon toga je s poznatih dama 'skinula' njihove skupocjene 'punk' lookove i kroz samo nekoliko sati ponudila ih u prodaji na svojoj internetskoj adresi.

Uvjerljivo najskuplja kreacija, koja je odsad dostupna u pretprodaji, jest večernja haljina Wesa Gordona, vrijedna vrtoglavih 35,000 dolara i nošena od strane slavnog modela Constance Jablonski. Odmah za njom slijedi Balmainova, podjednako dekadentna haljina, koju je odjenula Kate Bosworth i čija cijena iznosi 25,000 dolara.

Uz posuđene haljine i smokinge, poznati i slavni imaju i drugih troškova, a uz dijamantni nakit, make up i frizure, novčanike bi im teoretski mogla olakšati i ulaznica za ovu prestižnu modnu večer, koja je procijenjena na više od 10,000 dolara. Naravno, u stvarnosti celebrityji sve dobivaju besplatno, a njihova jedina obaveza je pojaviti se i na crvenom tepihu pokazati svoje najbolje izdanje.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 08.05.2013. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p