MODA

Zaboravite na sva jeans pravila

Koncept nove Replay TOUCH linije spoj je seksipilnosti i udobnosti

Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji jeans u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je jeansu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože. Megapopularne manekenke biraju najbolji jeans koji se stapa s njihovim pokretima, jeans koji uspješno savladava sve izazove, jeans koji osjeća važnost dodira – Replay TOUCH.

Replay TOUCH krasi potpuno novi dizajn, bogati i atraktivni materijali te preformanse obrađene do najsitnijih detalja! Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja ovog jeansa, a po prvi puta možete uživati u spoju seksiplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. TOUCH zadržava sve napredne karakteristike postojećeg Hyperflex modela te donosi nekoliko noviteta u jeans svijet – zahvaljujući posebnom kroju, izgledat ćete vitkiji za jedan konfekcijski broj, a osim toga, uz ovaj model, slobodno možete zaboraviti na dosadne nabore na koljenima zahvaljujući inovativnom RECALL sistemu koji vaš najdraži jeans vraća u oblik idealan baš za vas.


TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način.

Dolaze u četiri standardna modela: SKINNY CROPPED, SKINNY LOW WAIST, SKINNY HIGH WAIST i SKINNY SUPER HIGH WAIST. Što se boja tiče modeli dolaze u tamno plavoj, medium svijetlo plavoj, crnoj, sivoj i bijeloj. Cijena ovog modela se kreće od 1.360,00 kuna.

 

Foto: PR

Objavljeno: 05.12.2016. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p