MODA

Zašto Viktorijini anđeli nemaju samopouzdanja?

Nakon Rosie, Miranda Kerr progovorila o vlastitim nesigurnostima na početku karijere
Čini se kako je postalo popularno svoje vrline predstavljati kao mane, jer nakon Rosie Huntington-Whiteley, koja je progovorila o odrastanju te je usporedila tinejdžersku verziju sebe s Ugly Betty, ovaj tjedan red je došao na prekrasnu Mirandu Kerr, za koju zbilja ne znamo na što se mogla i može požaliti.

Ipak, u nedavnom razgovoru za New York Magazine, Miranda se prisjetila kako je bilo prvi put upoznati se s glamuroznim Victoria's Secret kolegicama: „Prvi put kada sam susrela Adrianu Limu, bila je tako prekrasna. Pomislila sam „Zašto želite baš mene? Pogledajte Adrianu, nevjerojatna je." Nakon toga sam upoznala i Heidi i Gisele i ozbiljno sam se zapitala što uopće radim ovdje?"

 

Danas se novopečena majka ipak osjeća ravnopravna sa svojim kolegicama, a upravo je njoj ove godine pripala čast da pistom prošeta Victoria's Secret Fantasy Bra, grudnjak optočen dijamantima i dragim kamenjem u vrijednosti od 2,5 milijuna dolara.


„Ne mogu se osjećati loše zbog toga kakva sam, kao što se ni djevojka kraj mene ne može osjećati loše zbog toga kakva je ona. Ruža nikada ne može biti suncokret, a suncokret nikada ne može biti ruža", pokušala je New York Magazine-u dočarati Miranda Kerr, koja je s vremenom prihvatila tu mantru i naučila cijeniti vlastite specifičnosti.


H.B.
Photo: New York Magazine

Objavljeno: 29.11.2011. u 19:30
Tagovi: Miranda Kerr

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p