MODA

Zbogom botoxu!?

Jesu li se zvijezde uistinu odrekle te magične supstance?

Koliko puta su samo izjavili „Ne koristim botox niti ostale estetske zahvate. Svoj savršen ten dugujem genetici i programu detoksikacije/super kozmetičkoj liniji/ nečem trećem!"? Ono što je nekada bio tabu, početkom ovog tisućljeća pretvorilo se u opsesiju, da bi danas zvijezde priznale kako su nekad davno koristile botox, ali to više ne čine.

Posljednja u nizu pokajnica je Nicole Kidman koja sa svoje 43 godine izgleda poput voštane lutke. Njemačkom magazinu je objasnila kako je pokušala razne vježbe i dijete, ali kako protiv bora pomaže samo botox. „Probala sam ga, ali ne sviđa mi se učinak. Više ga ne koristim." izjavila je Nicole.

Sinoć je na dodjeli Zlatnih Globusa izgledala manje natečeno nego inače, ali i dalje je bila bez ijedne bore. Možda je otkrila neki novi tretman ili botox još nije prestao djelovati?

Koliko godina ima Jennifer Aniston? Poznata glumica je priznala kako je botox koristila samo jednom te da joj se čini kako on zapravo postara osobe koje ga koriste: „Lica tih žena izgleda starije i grublje. Ta lica nemaju ni malo topline..."

Ima li njeno lice topline? Koliko god voljeli Jen, teško je povjerovati da ima tako dobre gene, prije stručnog kirurga koji ne pretjeruje.

Cindy Crawford je bila jedna od prvih koja je otvoreno priznala kako koristi magične injekcije. Kasnije je rekla da joj je cijeli proces bio strašan te da ga više ne bi ponovila.

2008. Cindy je izgledala fenomenalno, a danas izgleda jednako dobro, usprkos pokojoj bori.

Dannii Minogue je također priznala kako je koristila botox, ali više joj ta ideja nije privlačna. Lijevo je njena fotografija iz 2008., a desno iz 2010.

Možda je punoća njenog lica rezultat trudnoće i pokojeg dobivenog kilograma, a možda je botox kriv za sve. U njenom slučaju glasine neće prestati.

„Koristila sam botox, ali više ne. Ne želim mu ni blizu. Imam bore. Možete ih vidjeti na mom licu!" izjavila je Kylie Minogue.

Mi bore nismo uspjeli pronaći niti na slikama visoke rezolucije, ali možda vama uspije... 

foto: Daily Mail

 

Objavljeno: 17.01.2011. u 19:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p