MODA

Žene iznad 50 izabrale 37-godišnju Vicky kao jednu od britanskih ikona stila

Novo priznanje za cijenjenu dizajnericu
Iako kao pop-zvijezda i nije mnogo obećavala, Victoria Beckham u samo nekoliko godina uspjela je od svog imena stvoriti etablirani brand, koji je prepoznat i od strane Britanki iznad 50 godina, sudionica ankete te izbora za britansku ikonu stila. U anketi koja je obuhvatila tisuću žena, Victoria se ugodno smjestila na šesto mjesto liste 20 najstylish Britanki te je sa svojih 37 godina uvjerljivo ponijela titulu najmlađe sudionice.


Samim time, rezultati su pokazali kako se bivša Spiceica danas obraća svim ženama rafiniranog ukusa, bez obzira na njihovu dob. Glasnogovornica branda CC, koji je ovo istraživanje i proveo, prigodom objavljivanja liste je izjavila: „Victoria Beckham je dokazala kako posjeduje univerzalnu privlačnost i njen imidž se u posljednjih nekoliko godina promijenio od visokog glamura do klasičnog izgleda, koji je privlačan ženama svih životnih dobi. Rezultati pokazuju da žene u 50-ima nisu u strahu od prihvaćanja mladenačkog stila, ako je on napravljen kako treba."


Prve pozicije ispred Vicky zauzele su glumica i dama Hellen Mirren, supermodel Twiggy, zvijezda serije Absolutely Fabulous Joanna Lumley, pop senzacija 60-ih Lulu te glumica Judi Dench. Vicky Beckham za sobom je ostavila Elle Macpherson, Kylie Minogue, Demi Moore te Kate Moss, koja je zauzela posljednju poziciju.


H.B.

Objavljeno: 16.12.2011. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p