MODA

Zgodna Gossipica u badiću

Leighton Meester odmara se na plaži u Rio de Janeiru
Nakon što je pala i posljednja klapa na snimanju obožavane serije Gossip Girl, glavni protagonisti zaputili su se na zasluženi odmor, prije no što prionu snimanju šeste i ujedno posljednje sezone. Leighton Meester tako je za svoju destinaciju odabrala brazilski Rio de Janeiro, čije je ljepote došla upoznati zajedno sa svojim novim dečkom Aaronom Himelsteinom.


Dok je lokalno stanovništvo oduševila svojom pristupačnošću, Leighton se također pokazala vrlo neopterećenom osobom, razgledavajući grad u udobnoj odjeći i bez trunke šminke na licu. Dobru zabavu sa svojim novim odabranikom mlada je glumica nastavila na plaži, gdje je u šarenom Missoni kupaćem kostimu pokazala prekrasnu i zdravu figuru, koju inače održava plivajući, biciklirajući ili jednostavno šećući gradom.


Iako smo ju u ulozi Blair Waldorf navikli vidjeti uglavnom prekrivenu damskim haljinama, Leighton Meester novim je setom fotografija pokazala koliko se ugodno osjeća u vlastitom tijelu koje, za razliku od svojih mnogobrojnih kolegica, ipak ne podvrgava fanatičnim tretmanima.


Photo: profimedia

Objavljeno: 17.04.2012. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p