Lice mjeseca: Claudia Antičević

Hrvatski model u pohodu na svjetsku modnu scenu

Imena Claudije Antičević po prvi smo se puta spomenuli prije nešto više od dvije godine, kada je hrvatska modna agentica Tihana Harapin istaknula 19-godišnju ljepoticu s Lastova kao djevojku na koju valja obratiti pozornost u budućnosti. Prozvana jednim od novih lica modelinga koja mnogo obećavaju, mlada Claudija u posljednjih je godinu dana opravdala titulu koja joj je tada nametnuta, okrunivši uspjeh na hrvatskom tržištu kampanjom za nadolazeći Perwoll FASHION.HR.

Perwoll FASHION.HR kampanja

Lijepa Hrvatica, koja dijeli ime s jednim od najpoznatijih supermodela današnjice, zgodnom Claudijom Schiffer, karijeru je započela već sa 14 godina, kada je po prvi puta kročila u prostorije Talia Modelsa, agencije koja je u zvjezdanu orbitu dosad lansirala brojne hrvatske modele. Po završetku srednje škole, Claudia je krenula u ofenzivu na inozemno modno tržište, gdje nakon manje od godinu dana već niže zapažene rezultate. Snimanja za francuska izdanja Cosmopolitana, Harper's Bazaara, Grazije i Ellea postala su stvar njene svakodnevice, a osim Pariza, Claudia uskoro namjerava otkriti i Barcelonu i London, gdje ju zastupa modna agencija Models1.

Grazia France

Grazia France

Iako se na modnim pistama još uvijek nije pojavila zbog kriterija visine, njen adut ionako su editorijali, reklamne i modne kampanje. Osim po Europi, posao ju je vodio i na istok pa se tako nametnula ruskom tržištu s editorijalima u tamošnjem Harper's Bazaaru i Elleu, krasila cover izdanja Elle Arab World i dobila priliku za predstaviti se na stranicama još jednog Harper's Bazaara, onog kineskog.

Elle Slovenia

Elle Slovenia

Elle Arab World

2014. godina uistinu je dobro započela za ljepoticu s Lastova, jer osim što je svjetlo dana ugledao njen editorijal za francusku Graziju, Claudia se pojavila i na naslovnici slovenskog Ellea te postala zaštitnim licem nekoliko hrvatskih modnih kampanja. Nakon prošlogodišnjeg debitiranja u kampanji Ana Marie Ricov, na svojim su je vizualima također poželjeli i Manuel Maligec i A'marie, a kruna hrvatskog uspjeha došla je s njenom titulom zaštitnog lica ovosezonskog Perwoll FASHION.HR-a. Ne sumnjamo da ćemo o Claudiji mnogo pisati i u budućnosti, a jednaki joj uspjeh želimo i u inozemstvu!

AMR by Ana Maria Ricov

Mani by Manuel

A'marie

 

H.B.

photo: Franjo Matković za Perwoll FASHION.HR, Jelena Balić za AMR by Ana Maria Ricov, Jakov Barišić za Mani by Manuel, Maja Kljajić za A'marie, Elle, Grazia, Harper's Bazaar

 

Objavljeno: 24.03.2014. u 20:17
vrh stranice
p p