Blagdansko darivanje: Biotherm Lait Corporel

Osvojite hidratantno mlijeko za tijelo
fashion.hr
 
Biothermovi proizvodi za njegu tijela  jedni su najcjenjenijih iz tog kozmetičkog sektora (gelovi za tuširanje i pilinzi za tijelo apsolutno su među najboljima su iz te branše), a njihovo kultno mlijeko za tijelo Lait Corporel (proizvodi se još od 1972. godine) s citrusnim notama zbog kojeg miriše poput svježe ubranih naranči i mandarina ima jednu od najsavršenijih mliječnih gustih kremastih tekstura koju možete zamisliti.
  
Kao i svi Biothermovi proizvodi, i Lait Corporel obogaćen je termalnim planktonom koji je zaštitni znak branda i koji ga razlikuje od sličnih proizvoda. Kolika je hidratantna snaga ovog prirodnog blaga možda najbolje ilustrira činjenica da njihova krema Aquasource u samo jednoj teglici sadrži ekvivalent za 5000 litara izvorne termalne vode.

U zimskim mjesecima kada centralno grijanje, hladnoća i vjetar čine veću štetu za kožu tijela čak i od ljetnog sunca, potrebno ju je njegovati više nego ikad jer je čak i ona najzdravija sklona drastičnim promjenama kao što je, primjerice, izuzetno neugodno perutanje kože tijela, slično kao ono na vlasištu kose. S obzirom na sve beneficije koje ovaj vanserijski proizvod pruža, Lait Corporel  svakako je jedan od najboljih izbora, osobito ako se zna da je pogodan i za korištenje i na vrlo osjetljivoj koži. 
 
Od vas tražimo da u komentarima točno odgovorite na nagradno pitanje, a 3 sretne dobitnice će osvojiti uzorak Biotherm Lait Corporel kreme (100 ml).
 
Biotherm Lait Corporel krema ispunjena je:

a) mirisom cimeta
b) mirisom oraha
c) citrusnim notama

Darivanje traje do 13.12.2014. do 13:00, a sretne dobitnike ćemo objaviti u ovom tekstu 13.12.2014 u 13:30 minuta.
 
Biotherm Lait Corporel osvajaju: Ana Marinović, Lara Pavić i Marija Ptiček.
Molimo sretne dobitnice da se jave na kontakt mail: redakcija@fashion.hr
Objavljeno: 12.12.2014. u 13:34
vrh stranice
p p