Blagdansko darivanje: Douglas HOME SPA linija

Opustite se uz HOME SPA tretmane
fashion.hr 
Proizvodi za njegu i relaksaciju iz Douglasove wellness linije djeluju poput pravih malih kućnih SPA tretmana. Podlinija 'Spirit of Asia' inspirirana je mirisima, tretmanima i ritualima njege Dalekog istoka, a pomno odabrani sastojci i birane teksture ciljano djeluju na regeneraciju kože i cijelog organizma, revitaliziraju duh i tijelo i vraćaju narušeni balans uzrokovan stresom. Proizvodi s potpisom 'Harmony of Ayurveda' zahvaljujući mirisnim uljima djeluju opuštajuće i istovremeno dubinski hrane kožu.

Douglas Home Spa Spirit of Asia lagani losion za tijelo s goji bobicama i bambusovim mlijekom trenutno omekšava kožu i dubinski je hidratizira sve do najduljih slojeva, dok Harmony of Ayurveda sredstvo za tuširanje u formi slasnog moussea zahvaljujući bademovom i sezamovom ulju intenzivno hrani i najsušu kožu.
 
Douglas proizvode moguće je kupiti u Douglas web shopu, a jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo paketom koji sadrži Douglas Home Spa linije: Spirit of Asia losionom za tijelo i Harmony of Ayurveda sredstvom za tuširanje. Za sudjelovanje u darivanju u komentar napišite točan odgovor!
 
Douglas Home Spa Spirit of Asia linija sadrži:
 
a) lješnjake
b) ekstrakt vanilije
c) goji bobice
 
Darivanje traje do 14.12.2014. do 12:00, a sretne dobitnike ćemo objaviti u ovom tekstu 14.12.2014 iza  12:30 minuta.
 
Pobjednica darivanja je: Ivana Lončar, molimo Ivanu da se javi na redakcija@fashion.hr radi preuzimanja nagradne!
Objavljeno: 13.12.2014. u 10:44
vrh stranice
p p