Blagdansko darivanje: Fashion.hr Style Community & Dessange

Darujemo 3 Shampooing Ressort šampona
fashion.hr 
Sve vlasnice prirodno kovrčave kose uvijek su u potrazi za najboljim proizvodima koji će njihovoj kosi dati toliko željen sjaj. Zbog neravne strukture kovrčave kose, vlaga ne prodire u cijelu vlas. Upravo zbog toga ona gubi sjaj, a takva kosa zahtijeva puno više pažnje nego ravna kosa. Francuski brend Dessange brine za vlasnice kovrčave kose i daruje ih šamponom uz koji će njihova kosa biti dubinski njegovana i sjajna.
 
Iz Dessangea ističu da je sinonim ženstvenosti i vitalnosti kovrčava i valovita kosa koja zahtijeva stalnu njegu. Tu u priču ulazi Dessange šampon, koji daje vlažnost kosi i olakšava izradu frizure. Ponovno oblikovane kovrče su meke i lagane. Ovaj posebni šampon sadrži rijetke i skupocjene sastojke: crni biser – jačanje i djelovanje protiv starenja, bazu za pranje bez sulfata dobivena iz pamuka – čisti i štiti, bio-polimere za oblikovanje kovrča – obnavljaju i štite, te ekstrakt Tara gume – vlažnost i energija.
 
Dessange nagrađuje tri sretna dobitnika Shampooing Ressort šamponom za kosu, a za sudjelovanje je potrebno točno odgovoriti na nagradno pitanje.
 
Koji sastojak sadrži Shampooing Ressort:

a) Ulje kima
b) Crni biser
c) Zeleni čaj

Darivanje traje do 7.12.2014. do 10:00, a sretne dobitnike ćemo objaviti u ovom tekstu 7.12.2014 u 10:30 minuta.
Sretne dobitnice su:
Irena Špoljarić , Lara Pavic i Tea Salopek
Molimo vas da nas kontaktirate na mail: redakcija@fashion.hr
Objavljeno: 06.12.2014. u 10:25
Tagovi: nagradna igra
vrh stranice
p p