Blagdansko darivanje: Fashion.hr Style Community i Mura Pehnec

Osvojite neodoljivu torbu i kapu s potpisom varaždinske dizajnerice
Mura Pehnec 
Poznata varaždinska dizajnerica Mura Pehnec pridružila se našem mjesecu darivanja i danas jednu sretnu čitateljicu daruje s kompletom koji će joj svakako uljepšati ovu tmurnu zimu. Mura Pehnec i Fashion.hr Style Community daruju vam neodoljivu unikatnu torbu s resama od prave kože i tamno smeđu kapu sa ‘coflekom’ od pravog krzna!

Ako želite ove zime svoje kombinacije upotpuniti ovim fantastičnim modnim dodacima u komentarima ispod teksta napišite nam kako bi izgledala vaša idealna zimska kombinacija u kojoj upravo Mura Pehnec torba i kapa imaju glavnu riječ! Najoriginalniji komentar nagrađujemo ovih prekrasnim božićnim poklonom iz varaždinske radionice!

Igramo se do sutra do 16 sati, a sretnu dobitnicu kontaktirat ćemo putem maila i objaviti u ovom tekstu!
 
Najbolji komentar po izboru redakcije je: 'Nedavno sam u bakinom ormaru pronašla kaput koji je još ona nosila, a još uvijek izgleda odlično. Kaput je sitnog kariranog uzorka u mješavini bordo, maslinasto zelene i tamno smeđe boje s smeđim kožnim ovratnikom. Zaljubila sam se u njega na prvi pogled, ali tek vidjevši ovu kapu i torbu znam uz što bi najljepše izgledao! U ovu bih kombinaciju dodala svoje bordo gležnjače od brušene koze, tamne traperice, bijelu košulju mog dragog i tamno crveni ruž. Isplela bih si pletenicu sa strane i nabacila osmijeh, jer tako lijepo odjevena žena mora uvijek biti nasmiješena!'

Čestitamo Nadi Kemešić, očekujte mail naše redakcije!

Sretno!
Objavljeno: 03.12.2014. u 10:11
vrh stranice
p p