Blagdansko darivanje: Fashion.hr Style Community i NIVEA vas daruju

Osvojite šampon i regenerator iz NIVEA Color Care & Protect linije
fashion.hr
 
Žene obožavaju bojiti svoju kosu, ukrasiti je pramenovima ili samo osvježiti preljevom. No, naša kosa, ukoliko ju ne njegujemo pravilno blijedi i boja se polako ispire. Njega obojane kose kreće od pravilnog odabira linije. Mi preporučujemo NIVEA Color Care & Protect liniju koja će njegovati vašu obojanu kosu i produljiti joj trajanje boje.
 
NIVEA Color Care & Protect šampon sadržava uljni kompleks za postojanost boje s uljem makadamije i UV filtrima koji osiguravaju zdravlje kose. Njegujuća formula štiti jačinu boje i kosi pruža blistav sjaj, čineći je mekom i glatkom na dodir. Boja traje dulje i zaštićena je od izbljeđivanja uzrokovana izlaganjem suncu. 
 
NIVEA Color Care & Protect regenerator sadržava uljni kompleks za postojanost boje s uljem makadamije, UV filtrima i tekućim keratinom koji kosu čini glatkom i olakšava češljanje i raščešljavanje. Sa svakim nanošenjem, regenerator štiti od ispiranja boje koja traje dvostruko dulje.
 
Fashion.hr Style Community i NIVEA vas daruju s 3 kompleta šampona i regeneratora iz Color Care & Protect linije, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

S kojim uljem je obogaćena Color Care & Protect linija?

a) Ulje koštica marelice
b) Ulje makadamije
c) Ulje maslačkaDarivanje traje do 10.12.2014. do 10:00, a sretne dobitnike ćemo objaviti u ovom tekstu 10.12.2014 u 10:30 minuta.
 
Pobjednice se:  Ivana Žužić, Ema Bašić i Laura Čagalj. Molimo vas da se javite na redakcijski mail: redakcija@fashion.hr radi preuzimanja nagradi!
Objavljeno: 09.12.2014. u 10:38
Tagovi: Nivea
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p