Blagdansko darivanje: Fashion.hr Style Community i Robert Sever

Osvojite ‘statement’ ogrlicu s potpisom poznatog hrvatskog branda
Robert Sever 
Novi dan i novo blagdansko darivanje za čitatelje Fashion.hr Style Communityja su tu! Povodom današnjeg rođendana našeg Roberta Severa, za vas smo priredili pravu modnu poslasticu kojoj smo i same teško odoljele!
 
’Statement’ ogrlica u crnoj boji ukrašena je srebrnim detaljima i prozirnim kristalima i jedan je od onih komada koji će upotpuniti svaki styling. Brand Robert Sever odlučio je pokloniti ovu unikatnu ogrlicu jednoj sretnoj čitateljici, a od nje tražimo da u komentaru ispod teksta napiše na koji bi je način kombinirala i za koju prigodu.

Najoriginalniji komentar po izboru naše redakcije osvaja ovu prekrasnu ogrlicu! Igramo se sutra do 10 sati, a sretnog dobitnika ćemo objaviti u ovom tekstu najkasnije do 12 sati i kontaktirati putem maila.

Našem dizajneru Robertu Severu želimo sve najbolje za rođendan, a našim čitateljicama puno sreće u komentiranju!

Najoriginalniji komentar po izboru redakcije je: Prije nego vam otkrijem tajnu savršenog outfita koji zaslužuje ovu jedinstvenu ogrlicu, voljela bih zajedno s vama evocirati uspomene na Robertov prošlogodišnji povratak na modnu pistu. U 2013. godini rodila se moja ljubav spram hrvatskog dizajnerskog nakita, koji me nikada u mom mladenačkom životu nije privukao kao tada, kada su na pistu izašli modeli dizajnerove Chic Nouveau kolekcije :) U tom trenutku rođena je instantna ljubav, a kao prava žena nisam mogla odoljeti ovim primjetnim ogrlicama, koje su se pod svjetlima reflektora smjelo presijavale u maniri najluksuznijeg modnog nakita na svijetu. Da je u svaki komad ove modne bajke uložena nevjerojatna doza truda, vremena i ljubavi, vidljivo je već iz ove ogrlice, koja u jednom mahu slavi razvikanu atraktivnost, a već u drugom damsku decentnost. Ideja za styling je mnogo, a univerzalnog pravila nema, jer vjerujem da bi dizajner bio najponosniji kada bi ga svaka njegova klijentica uklopila u svoj autentičan stil. U mom slučaju, priznajem, uz ovaj dekadentni dijelić modne priče Roberta Severa, odala bih hommage meni omiljenoj junakinji Blair Waldorf, za koju sam u ovih nekoliko godina nerijetko pomislila da bi bila Severova najbolja klijentica, ako ne i muza, prezentirajući estetiku koja naginje najuspješnijim modnim epohama iz prošlosti i pritom dobiva dizajnerov moderni zaokret. Ogrlicu bih nosila kao prava old school dama, uz ženstvenu haljinu siluete 50-ih, jarko obojeni kaputić, par baršunastih rukavica do lakta i Mary-Jane cipele na visoku petu!
 
Čestitamo Lauri Martinović, očekujte mail naše redakcije!
Objavljeno: 10.12.2014. u 09:52
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p