Blagdansko darivanje: idealan make up set

Osvojite YSL Baby Doll maskaru i YSL Rouge Pour Couture
YSL
 
Dobro je poznato kako kozmetika s potpisom Yves Saint Laurent uvijek iznova intrigira i izaziva svojom kvalitetom i inovativnošću bilo da je riječ o dekorativnoj ili preparativnoj. Spoj tradicije i najnovijih trendova upakiran u vrhunske estetske doživljaje malih i već dobro prepoznatljivih zlatnih paketića desetljećima sve ljubiteljice dobrog make upa ne ostavlja ravnodušnima. Ono bez čega niti jedna ženska torbica ne egzistira zasigurno su maskara i ruž, posebice u ovo blagdansko vrijeme. 

YSL Baby Doll maskara donosi nam potpuno novu definiciju estetike, kada je riječ o očima. Naime, trepavice se šire u nevjerojatnu bogatu lepezu s potpunom kontrolom i lakoćom nanošenja. Efekt grafičkog volumena, zavodljivost punoće i sjaj, vašim će trepavicama podariti potpuno preoblikovanje.

Rouge Pour Couture naziv je YSL ruža potpuno nove generacije inspirirane Saint Laurentovom kultnom color paletom - crvenom, fuksijom i narančastom. Inovativna formula, postojanost, široka paleta boja te nevjerojatna hidratizirajuća svojstva fantastičan su poklon vašim usnicama.

YSL želi da tri čitateljice imaju zlatne blagdane pa vas daruje s putnim setom maskare i ruža, a vi samo trebate odgovoriti na postavljeno pitanje!

Zaštitna boja YSL beauty linije je:

a) Smeđa
b) Zlatna
c) Ljubičasta


U darivanju možete sudjelovati do 17. prosinca 2014. g. do 12 sati, a proglašenje pobjednica će biti u istom tekstu 18.prosinca, nakon 13 sati. 
 
Sretne dobitnice su: Sandra Pokupec, Nikolina Vukelić i Ivana Grga. Molimo sretne dobitnice da se jave na mail: redakcija@fashion.hr radi dogovora oko preuzimanja nagrade!
Objavljeno: 16.12.2014. u 11:43
vrh stranice
p p