Blagdansko darivanje: modni dodaci za urbane trendseterice

Poznati svjetski brand adidas Originals poklanja tri torbice za iPad

adidas 
Svjetski sportski gigant adidas Originals danas vam je odlučio uljepšati ovaj zimski dan! Troje sretnika naime može u našem blagdanskom darivanju osvojiti prekrasne torbice za iPad s potpisom adidas Originalsa, a sve što trebamo od vas je da nam u komentaru ispod teksta napišete zašto baš vi zaslužujete ovaj moderan i cool poklon!

Neizostavan detalj za iPad dolazi u kombinaciji prepoznatljive adidas Originals plave boje i detalja u bijeloj boji, ili u crno-bijeloj klasici koja odiše bezvremenskom elegancijom. Ako u 2015. godinu želite biti moderni i urbani, ostavite komentar ispod teksta i pričekajte ponedjeljak iza 12 sati kada ćemo nasumično izabrati troje sretnih dobitnika!

Sretni dobitnici i njihovi komentari su:

Miranda Dragičević: ‘Ovo bi bio originalan poklon frendici za rođendan!’

Patricia Krpan: ‘Ovo bi bio idealan poklon za mene jer stalno koristim tablet i vec dugo namjeravam kupiti nesto takvo za njega, a ovaj modni dodatak od adidasa se cini savrsenim za mene i moj tablet!’

Julijana Pleša: ‘Idealan poklon za moju bolju polovicu...e tako sad kad ga dobije neće se moći izvući na zaboravio sam….'

Molimo sretne dobitnice da se jave na redakcijski mail: redakcija@fashion.hr nakon 5. siječnja kako bismo dogovorili detalje oko preuzimanja nagrada. Napišite u subject koju ste nagradu osvojili.
Objavljeno: 28.12.2014. u 11:08
vrh stranice
p p