Blagdansko darivanje: modni dodatci za pravu trendsetericu

Osvojite divan nakit iz Six-a!
SIXOdjenuli ste se za izlazak i još vam nešto nedostaje? Možda nakit ili torba kao finalni dodatak vašem izgledu iz snova? Urbani izgled modnih dodataka SIX je oblikovan za sve djevojke koje obožavaju neočekivane avanture ulicama grada!

Upoznajte se sa Six-ov konceptom, koji na jednom mjestu želi ponuditi i klasičan nakit i nakit najnovijih modnih trendova. Sve je počelo idejom - ponuditi nešto lijepo po pristupačnoj cijeni. Vrlo često se kolekcije mijenjaju i obogaćuju tako da u trgovine neprestano donose nova iznenađenja, a ona iz posljednje Six kolekcije mogu biti vaša! Danas u našem blagdanskom darivanju možete osvojiti set prstenja, prekrasne narukvice ili neodoljiv lančić s primjetnim privjeskom. Ako jedan od ovih modnih dodataka želite pronaći ispod svog božićnog drvca, u komentaru ispod teksta napišite koji poklon najviše želite i zašto ga baš vi zaslužujete, a mi ćemo nasumičnim odabirom izabrati troje sretnih dobitnika 20.12. do kraja dana!
 
Ako unesete malo raznolikosti osjećat ćete se uzbudljivije, a vaš izgled će primjetiti ljudi oko vas.
 
Six trgovine se nalaze u Zagrebu, Splitu, Zadru i Donjoj Bistri.
 
Sretni dobitnici i njihovi komentari su: 
 
Mateja Hranjec: ‘Aaaaaaaa sovicu hoćuuuu.. Obožavam ih!’

Maja Šlat: ‘Prstenje za mene!’

Marina Pavlić: ‘Narukvice su mi baš prekrasne. Uvijek imam neku narukvicu na ruci, makar malu, tanku, glavno da nisam “gola".

Molimo vas da se javite na naš redakcijski mail: redakcija@fashion.hr kako bismo dogovorili detalje oko preuzimanja nagrada.
Objavljeno: 19.12.2014. u 11:36
Tagovi: nakit, nagradna igra
vrh stranice
p p