Blagdansko darivanje: najbolji prijatelj vaše kože

Osvojite Lancôme Visionnaire set
fashion.hr
Svaka žena uvijek je u potrazi za novom, boljom kremom i serumom za lice. Svakim danom naša se koža mijenja i postaje sve zahtjevnija. Upravo zbog toga je Lancôme započeo istraživanje ne bi li pronašao serum i kremu koja će imati višestruku korekciju kože: istovremeno uklanjanje bora te vraćanje prirodnog sjaja i punoće.
  
U nastojanju da novu formulu učini što privlačnijom, Lancôme je stavio poseban naglasak na osjetilno iskustvo upotrebom laganih ulja koja njeguju kožu bez osjećaja težine. Nova je tekstura raskošnija i privlačnija na dodir te nježno obavija kožu.
 
Nova je formula obogaćena i optičkim agensima koji dodatno naglašavaju trenutačno poboljšanje izgleda kože. Elastomeri koži daju meki, puderasti izgled – koža je trenutačno zaglađena i odiše prirodnim sjajem. Originalna kombinacija silicija i mikroniziranih polimera dodatno 'zamagljuje' i briše nepravilnosti, dok biserno bijele čestice sa sjajno plavom jezgrom naglašavaju zdrav sjaj kože.
 
Vjerujemo da bi njegovana koža morala biti imperativ svake vaše novogodišnje odluke, pa upravo zbog toga vas darujemo s 3 putna Lancôme Visionnaire seta koji sadrže kremu i serum. Sve što morate je točno dogovoriti na pitanje do 30.12. do 12 sati, a mi ćemo u istom tekstu iza 14 sati proglasiti pobjednike.
 
Lancôme Visionnaire u svojoj višestrukoj korekciji kože ima za cilj:

a) ukloniti bore te vratiti prirodan sjaj i punoću
b) istaknuti bore oko očiju i potaknuti mat izgled kože
c) tonirati kožu
 
Dobitnice Lancôme Visionnaire seta su: Barbara Petrović, Tihana Gregorić i Mija Bajan.
Molimo sretne dobitnice da se jave na: redakcija@fashion.hr oko dogovara za preuzimanje nagrade.
Nagrade će moći biti preuzete/poslane nakon 5.1.2015.g.
Objavljeno: 29.12.2014. u 10:24
vrh stranice
p p