Blagdansko darivanje: neodoljivi modni dodaci

Osvojite prekrasne modne dodatke iz s.Olivera
s.Oliver 
Fashion.hr Style Community i poznati brand s.Oliver danas su odlučili razveseliti četiri čitateljice prekrasnim modnim dodatcima o kojima velika većina žena potajno mašta. Probajte odoljeti prekrasnim maramama koje dolaze u dva bezvremenska printa, ili klasičnom novčaniku koji će vam sasvim sigurno dugo biti najdraži modni dodatak u torbi. Tu je i ‘statement’ kapa u crnoj boji, ukrašena upečatljivim cirkonima!

Ako želite ispod svog božićnog drvca pronaći jedan od ova četiri prekrasna s.Oliver poklona, ostavite nam komentar ispod teksta zašto baš vi zaslužujete ovaj poklon i obavezno napišite o kojem se poklonu radi! Nasumičnim odabirom ćemo izabrati sretne dobitnice i objaviti njihove komentare u ovom članku 26. prosinca iza 12 sati. Sretno!
 
Sretne dobitnice i njihovi komentari su:

Ivona Gubić: ‘Wow, ne mogu se nikako odlučiti između ovih predivnih poklona, ali mislim da bi me najviše obradovala ljubičasto/roza marama, jer bi se savršeno uklopila u boje iz mog ormara!’

Tanja Talaja: ’Jako bih voljela dobiti onu prekrasnu kapicu.....Sretan Božić i Nova 2015. godina svima.’

Lucija Matijević: ‘Voljela bi osvojiti novčanik, jer se sjaji pa bi ga odmah pronašla u tobi:)’

Jozefina Godec Godec: ‘Tamna marama :) Predivna je! Drugi razlog nije potreban ;)’

Molimo sretne dobitnice da se jave na redakcijski mail: redakcija@fashion.hr nakon 5. siječnja kako bismo dogovorili detalje oko preuzimanja nagrada. Napišite u subject koju ste nagradu osvojili.
Objavljeno: 24.12.2014. u 12:01
vrh stranice
p p