Blagdansko darivanje: neodoljivi modni dodaci za zimu

Osvojite šarmantan komplet modnih dodataka
Pimkie 
Ima li boljeg božićnog poklona od neodoljivog kompleta zimskih modnih dodataka? Poznati francuski brand Pimkie čije proizvode možete pronaći u trgovačkim centrima Avenue Mall i King Cross u Zagrebu te Tower Centru u Rijeci smatra da nema! A redakcija Fashion.hr Style Communityja slaže se s njima! Stoga vam danas u našem blagdanskom darivanju poklanjamo šarmantan zimski set modnih dodataka - kapu, šal i preslatke rukavice u bež boji s potpisom spomenutog branda. 

Od vas tražimo da ostavite komentar ispod teksta na koji biste način vi kombinirale ovaj komplet, a najoriginalniji komentar sutra osvaja ovaj simpatičan set modnih dodataka. Igramo se sutra do 10 sati, a sretnog dobitnika ćemo objaviti u ovom tekstu najkasnije do 12 sati i kontaktirati putem maila.

rukavice Pimkie
šal Pimkie 
kapa Pimkie

Najoriginalniji komentar po izboru redakcije je: 'Pozdrav, ja sam Karlo i želim ovu nagradu za svoju sestru. Prije par dana mama ju je upitala što želi za Božić, odgovorila je da najviše želi pleteni šal! :D Sada mi se ukazala prilika da osvojim ovo za nju, i vjerujem da bi se oduševila ovim poklonom. :) Želim joj pokloniti ovo da joj se odužim za sve trenutke kada je bila tu, za mene, moja podrška, moje sve. :) Već vidim da bi ovu kapu, šal i rukavice kombinirala sa toplom oversized vestom, uskim trapericama i lijepim čizmama. Mislim da bi ovo bila dobitna kombinacija.. iako vjerujem da bi moja sestra to još bolje skombinirala. :P Da vas uvjerim da je moja sestra prava osoba koja treba ovaj poklon, smislio sam i pjesmicu! :D Odličan poklon se dijeli, sestra mi iz sobe glasno veli. Kad li shvatim istina je stvarno, pa to je bome sjajno! To bi za nas savršen poklon bio, želim tu nagradu i to ne bih krio! Brzo za računalo sjedam- smišljam, patim, što da učinim gledam. I stoga mi na pamet fenomenalna ideja sine, osvojit ću tu nagradu za njom mi idu sline! Hm, hm, samo je pitanje kako, taj posao za obaviti nije lako. Napisat ću odgvor najbolji, koji će biti baš po vašoj volji. Jedva čekam objavu dobitnika, jer za ovakve divne nagrade nema puno prilika. Pobjedi radujem se jako, jer ovo uopće nije bilo lako! <3 <3 <3'

Čestitamo Karlu Jeliću na osvajanju nagrade!
Objavljeno: 11.12.2014. u 09:35
vrh stranice
p p