Blagdansko darivanje: ruž i rumenilo u jednom

Darujemo 3 YSL Kiss & Blush proizvoda
fashion.hr
 
Darujemo vas pravom kozmetičkom poslasticom koja ni one najzahtjevnije ljubiteljice beauty proizvoda neće ostaviti ravnodušnima. Naime, riječ je o YSL proizvodu iz linije Baby Doll, naziva Kiss & Blush koji je nastao kao rezultat spajanja dviju tehnologija. Iza imena se krije fantazija u obliku dva u jedan preparata koji vam omogućava da u vašim kozmetičkim torbicama više ne vlada totalni kaos i gužva. Prvo ovim luksuznim i inovativnim proizvodom našminkajte svoje usnice, a potom i narumenite svoje obraze.

Kiss & Blush svojom prozračnom teksturom objedinjuje svojstva ruža i rumenila. Nevjerojatno transparentna formula, s dva patenta u postupku priznavanja, kombinira iznimno senzualni kompleks difuzije boja s mješavinom pigmenta koji su savršeno prilagođeni za nanošenje na usne i obraze. Mašti na volju, zaigrajte se, uskladite svoje usne i obraze, isprobajte jednu od 12 neodoljivih nijansi.

YSL Beaute vas daruje 3 čitateljice s Kiss & Blush rumenilom/ružem, a sve što trebate učiniti je točno odgovoriti na pitanje. Dostupne nijanse su: #1, #4 i #9, a u odgovoru svakako napišite koju biste nijansu voljeli osvojiti!

YSL Kiss & Blush dostupan je u:

a) 2 nijanse
b) 12 nijansi
c) 47 nijansi


U darivanju možete sudjelovati do 19. prosinca 2014. godine do 12 sati, a pobjednice ćemo proglasiti 20.prosinca, nakon 14 sati.
Sretne dobitnice su: Petra Špehar #1, Tea Knezović #4 i Marjia Berdais #9. Molimo sretne dobitnice da se jave na redakcija@fashion.hr radi dogovora oko preuzimanja nagrada!
Objavljeno: 18.12.2014. u 10:02
vrh stranice
p p