Blagdansko darivanje: savršena hidratantna krema

Osvojite Apivita Aqua Vita 24H hidratantne kreme
fashion.hr 
Zimski dani tjeraju nas da više brinemo o hidrataciji kože, nego što smo to činili prijašnjih mjeseci. Suhi dijelovi kože postaju crveni i koža se ljušti, a neprestan osjećaj koji nas prati je osjećaj zategnutosti kože. Make up vizažisti i dermatolozi uvijek naglašavaju da vašoj koži treba hidratacija, hidratacija i hidratacija. I upravo zbog toga, Apivita vas daruje svojom bogatom hidratantnom kremom Aqua Vita 24H.
 
Ova krema namijenjena je izrazito suhoj koži, a sadrži badem i konopljiku. Njenih 98% prirodnih sastojaka djeluje na kožu tako što povećava vlažnost i učvršćuje kožu, pruža i održava dubinsku 24-satnu hidrataciju, zahvaljujući zobi i lecitinu. Kombinacija organskog bademovog i maslinovog ulja hrani i najsušu kožu. Polifenoli masline pružaju snažno antioksidacijsko djelovanje te štite kožu od štetnih utjecaja iz okoliša, a krema obogaćena organskim eteričnim uljem geranija pruža holističku njegu revitalizirajući kožu i raspoloženje.

Apivita je predstavila ekskluzivnu inovaciju: voda je zamijenjena infuzijom zelenog čaja u liniji aqua vita kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda. Uz to, ovaj proizvod ne sadržava sintetičke sastojke koji mogu biti štetni za zdravlje i okoliš. Također, ne sadržava parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, PEG i etanolamine.
 
Krema je dostupna u Delmerion web shopu po posebnoj blagdanskoj cijeni od 156,60 kn. A 3 sretne dobitnice imaju mogućnost isprobati upravo ove kreme ukoliko točno u komentarima odgovorite na pitanje.
  
Apivita Aqua Vita 24H krema ima:

a) 12% prirodnih sastojaka
b) 100% prirodnih sastojaka
c) 98% prirodnih sastojaka

Darivanje traje do 15.12.2014. do 12:00, a sretne dobitnike ćemo objaviti u ovom tekstu 16.12.2014 iza 14:30 minuta.
 
Pobjednice darivanja su: Valentina Jurišić, Ivana Završki i Ivana Berger! Molimo dobitnice da se jave na mail: redakcija@fashion.hr radi dogovora oko preuzimanja nagrade!
Objavljeno: 14.12.2014. u 10:22
vrh stranice
p p