Blagdansko darivanje: savršene nijanse ruževa

Osvojite Lancome L'Absolu Velours tekuće ruževe
fashion.hr
Bogatstvo i primjena poput sjajila, pokrivenost i trajnost ruža, raskošnost i udobnost kremaste teksture... Lancôme donosi novu poslasticu za usne: izuzetno profinjeni tekući ruž za usne L'Absolu Velours, koji ostavlja usne baršunaste s mat efektom, te pruža elegantni i ugodni učinak. Dostupan je u devet intenzivno pigmentiranih tonova koji se izuzetno lako primjenjuju i postaju must-have dodatak ove sezone.
 
Usne su presvučene dubokim, baršunastim bojama za sofisticirani make-up izgled. Glamurozni efekt je zajamčen njegovom jedinstvenom formulom, ekskluzivnim spojem "baršunastog" gela za sjajan i ekstra udoban rezultat i sjajnim pigmentima za živahnu boju: L'Absolu Velours sadrži šest puta više pigmenata od uobičajenog sjajila za usne. Lancôme kreira prvu tekuću formulu koja pruža duboku, čistu boju, u kombinaciji s intenzivnim svjetlosnim baršunastim efektom. Upravo ovom kozmetičkom poslaticom razveselit ćemo tri čitateljice.
 
Darujemo vam Lancome L'Absolu Velours tekuće ruževe u 2 nijanse: 2 x #197 i #375, a od vas tražimo točan odgovor na pitanje!
 
Lancome L'Absolu Velours tekući ruževi sadrže:
a) 8 x više pigmenata nego obično sjajilo za usne
b) 12 x više pigmenata nego obično sjajilo za usne
c) 6 x više pigmenata nego obično sjajilo za usne
 
U darivanju možete sudjelovati do 24. prosinca 2014. godine do 12 sati, a pobjednice ćemo proglasiti 25.prosinca, nakon 9 sati, u ovom tekstu!
 
Sretne dobitnice su: Zorana Mikić, Mirjana Farkaš i Marina Pavlović! 
Molimo sretne dobitnice da se jave na redakcija@fashion.hr radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Sve nagarde će biti poslane ili mogu biti preuzete nakon 5.1.2015.!
Objavljeno: 23.12.2014. u 10:47
vrh stranice
p p